Goede aftercare

Er ging iets mis met bezorging door post.nl. Kreeg hier keurig een mail over van de klantenservice van sokken.nl. Pro-actieve, klant gerichte houding.

Van bestelling tot levering prima!

Prettige website, snelle levering!

makelijke site duidelijk en goede aflevering kort om top.

goede kwalitijd snelle levering en niet te duur ga hier zeker vaker bestelen.

Goede site, snelle levering.

De website is duidelijk en overzichtelijk, de bestelling was op de afgesproken tijd geleverd.

Al meerdere bestellingen gedaan en bevalt goed. Snelle levering en goede informatie over je bestelling.

Doen wat zeggen en zeggen wat ze doen.

Doen wat zeggen en zeggen wat ze doen.

super

Super snelle levering van grandioos mooie sokken . THXS

Falke sokken bestelling

Prima, geen negatieve opmerkingen.

Ik ben heel blij met de levering en de sokken.

Dat ging weer uitstekend. Fijne sokken kunnen uitkiezen en weer vlot thuis ontvangen.

goede sokken en prima levering

Goed!

Vandaag besteld, morgen in huis! Netjes verpakt en een snelle goede service.

Het bestelde is snel geleverd en tot volle tevredenheid

Afstemming voorraadbeheer kan beter.

Afhandeling van de fout in de voorraad, prima Klantgericht!

Alles wat je logischerwijs kunt verwachten, PRIMA

Bestelling via de website verliep simpel en snel. De kortingscode werkte perfect. Na de bestelling keurig een bevestiging gekregen en een dag later ook de track & trace code. Bestelling werd vervolgens keurig op tijd geleverd en was helemaal compleet. Al met al een prima ervaring met sokken.nl gehad!

Makkelijk en snel

Het werk heel simpel. Selecteren op mannen/ vrouwen/ kids. Maat selecteren en sokken uitkiezen. Makkelijk betalen via IDEAL en een dag later heb je je sokken. Heb hier al vaker besteld en altijd goed. Nog geen ervaring met retour zenden (nog nooit nodig gehad).

happy sokken

De kosten waren duidelijk en het keuze genoeg. verzending is ook goed verlopen

Snel en netjes aangeleverd.

Geen slechte ervaring.

zeer goed

bestelling was voledig korrekt ik ben uiterst tevreden

Wat een cadeautje!

Wat een feest om het pakket open te maken. De sokken waren allemaal als een cadeau ingepakt. Het gaf het product en mezelf iets speciaals om het op die manier uit te pakken. Sokken zitten perfect!

TOP !!!

De bestelde sokken werden de vlg dag geleverd, kwaliteit prima.

toch wat teleurgesteld

Voor de 2de keer hebben wij een bestelling geplaatst bij Sokken.nl. De eerste keer ging het wat moeizaam omdat de fysieke voorraad niet overeen bleek te komen met de voorraad zoals deze op de site vermeld stond. Maar bij zo'n eerste keer denk je : "Kan gebeuren hoor". Nu bij de 2de bestelling gebeurde exact hetzelfde en kregen wij als alternatief de mogelijkheid om iets anders van het zelfde merk in de zelfde maat uit te zoeken waarbij Sokken.nl het verschil in prijs zou bij betalen. Op zich een prima alternatief... Tot dat bleek dat er van dat merk in die maat niets op voorraad was.... Of dit bewust zou is gedaan of dat het toeval was.... Het blijft zuur dat er iets wordt aangeboden wat er niet is..... De rest van de bestelling wel snel in huis.

Zo hoort het!

Uitstekend: snel, product was bekend.

Prima afhandeling

Top service & erg snel

Prima service, snel en makkelijk

Passende sokken!

Prima kwaliteit Puma sokken van de juiste maat! Een uitkomst en zeker voor herhaling vatbaar. De prijs is goed, de bezorging supersnel, de kwaliteit lijkt uitstekend, de pasvorm is prima. Dank!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!