Zou zeker nog een keer een bestelling doen. Zeer vlotte service

aanrader!

Snel geleverd, als beloofd! En kwaliteit en pasvorm is perfect.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Super content

Super snelle levering en goede kwaliteit van sokken

Goede ervaring/ snelle levering

Goed en snel......

prima en snelle levering

prima en snelle levering

supersnel en goed geleverd, ook netjes verpakt

Perfecte informatie en volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd en keurig verpakt.

Veel keuze, maar retouren moet je zelf frankeren.

Voor mijn zonen ondergoed en sokken gekocht. Bij sokken.nl en boxers.nl de meeste keuze. Helaas is terugsturen duur (volledig frankeren), dus de volgende keer toch op zoek naar een andere site.

Levering pakket duurde enkele dagen.

Bij de bestelling wordt aangegeven dat je voor het afleveren van het pakket niet thuis hoeft te zijn. De verpakking was dusdanig groot dat deze niet door de brievenbus paste, moest dus wel thuis zijn. Heeft dus enkele dagen langer geduurd.

Mooie sokken, snel geleverd. Prima dus

Mooie sokken, snel geleverd. Prima dus

Een voorbeeld van online shopping

Voordelig, duidelijk, en snel. Precies zoals het moet.

snelle afhandeling

snel besteld, snel geleverd

Duidelijke site en goede leverjng

Goed, op tijd en volgens verwachting.

Prima winkel, levert op tijd. Goede kwaliteit.

Gewoon zoals het hoort

Bestelling snel en correct,in huis.

De sokken die ik heb besteld ben ik te vrede over. Ze zitten goed en ook na het wassen zitten ze nog steeds goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden wat er met de bestelling gebeurde. De bestelling werd goed afgeleverd.

Super snel

Voor 17uur besteld ,de volgende dag in huis,goed geregeld en ook nog er leuke sokken!!

snelle levering en daarvoor een snelle creditering van een eerdere levering die ik retour had gezonden. Niets dan lof.

Een zeer snelle levering. Daarvoor eveneens een snelle en corecte creditering van een eerdere retourzending.

Super fijne shop voor je sok

Mooie keuze aan sokken. Alle vormen en kleuren. Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Zeer snel verzonden en ook nog eens mooi verpakt. Ik ben er blij mee.

Netjes en snel geleverd

prima service

Goede levering met gratis cadeaus inpakken

Bestellen ging erg gemakkelijk, spullen op de beloofde dag in huis. Daarbij de mogelijkheid om bestelde spullen gratis in cadeaupapier in te laten pakken, wat een service!

Geweldige site, goede kwaliteit producten en top service... Op donderdag besteld, vrijdags binnen...1 woord, TOP

Netjes, duidelijk, goede service en snel

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!