Sokken

Prima afhandeling en snelle levering!

Super sokken !!!!

Super sokken !!!

Fijne website, snelle bezorging

Top, aanrader

Levering

Makkelijk te bestellen en snel gelverd

Veel keus en snelle levering. Binnen 21 uur bij me thuis. Perfect

Snel makkelijk sokken bestellen

Goede keus!

Mijn bestelling was er op de datum dat ze zeggen dat het er is. Voor de grap de cadeau verpakking aangeklikt en dat ziet er ook super uit! Bedankt!

Zoals verwacht

Sokken kwamen mooi op tijd, paste door de brievenbus. Prima! Tijdens het bestelproces heb ik de nieuwsbrief uitgevinkt, maar toch kreeg ik de nieuwsbrief...das wel irritant. Heb me meteen uitgeschreven.

Onvolledig

Xxxxxxxxxxxxxxxx

Misleinde tekst

Ik koop invisible sokken en ze zijn niet invisible steken enorm boven mijn sneakers uit!!!!!!

Snelle levering en goede kwaliteit van producten

Vlotte service keurig ingepakt en verzonden.

Heel netjes verzonden en echt als een leuk kadootje ingepakt. Een aanrader!

aankoop sokken

Prima kwaliteit, snelle levering

Perfekte shop om sokken te kopen.

Ruim aanbod, keuze uit veel merken. Correcte verwerking en snelle levering.

Snel, goede kwaliteit en netjes ingepakt.

Verschillende sokken besteld. Levering was snel (1 dag) Gevraagd om 1 paar in te pakken. Netjes verpakt. Mis alleen de gratis verzending

Super!!

Eindelijk de goede sokken gevonden !

Ik had mijn bestellingen in laten pakken omdat het om cadeaus ging en naast een vlotte bezorging - die haast als vanzelfsprekend is tegenwoordig - was de bestelling keurig ingepakt. Heel aangenaam verrast was ik dat ze per paar verpakt waren en dat er post-its aan opgeplakt waren met de inhoud, echt top! Zo konden mijn kinderen elk de set geven die ze hadden uitgekozen en kon ik het paar dat voor mijzelf bestemd was er tussenuit pikken. geweldige service, ik bestel hier zeker weer

Mooie sokjes voor een OK prijs

Snelle en correcte levering.

geslaagde orderverwerking

goede artikelen, netjes optijd binnengekregen volgens planning en de zending was compleet met extra info en korting van sokken.nl en een kortingscoupon van drinkzz ben ik zeer tevreden over mijn bestelling.

Keurig op tijd geleverd, prima service. Alleen maar goede ervaringen!

Zeer goede service.

Goede kwaliteit , snelle levering

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Mijn man kon gelijk hardlopen met zijn nieuwe sokken. In de was blijven ze mooi. TOP

vlot en correct bezorgd en ze zitten lekker

Snel, prima service, alles heel duidelijk

In 1 woord super!

Helemaal tevreden! Ik heb gekozen voor de inpakservice....mijn zoon was er superblij mee. Net verpakt, snel verzonden...wat mij betreft: snel weer!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!