Komen beloftes niet na

''Deze dag besteld, volgende dag in huis" aldus hun website. Na 5 dagen gekeken met de track 'n trace code die ze gestuurd hadden erbij en het pakket is nog niet eens aangemeld en dus waarschijnlijk nog niet eens binnen bij PostNL.

Super! Zeer snelle service aanrader!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf ! Super snelle service ook tijdens de feestdagen drukte . Een aanrader voor iedereen en een voorbeeld voor andere internet bedrijven.

Nette afhandeling

In tegenstelling tot de website was niet alles op voorraad. Ik heb daarover netjes een bericht ontvangen en ik kreeg de mogelijkheid om te kiezen voor annuleren of wachten tot de voorraad weer was aangevuld. Wat op voorraad was, heb ik supersnel ontvangen.

Perfect!

We hadden meerdere sokken besteld, ze waren allemaal ingepakt. Elk pakje bevat een kaartje met daarop wat erin zit om verwarring te voorkomen.

Super!!

Super service en snelle levering!

hrel tevrede

Clotte levering en gratis ingepakt in mooi inpakpapier

In ��n woord uitstekend!

Top verkoper!

Ruime productkeuze, goede prijs en snel geleverd.

bezorging

Mooi op tijd bezorgd en keurig verpakt.

Sokken

De sokken waren erg mooi en zitten lekker. Ze waren bovendien super mooi ingepakt in Sinterklaaspapier per paar. Leuk om te geven en krijgen.

zeer tevreden

prima site en goede en snelle levering

Rennen en winnen met sokken.nl

Prima, goed, vlot, goede kaliteit, merken.

fijne sokpantoffels, al 4 paar besteld en iedereen is tevreden!

Fantastisch en op tijd bezorgt

Goede services maar wel hoge bestelkosten

Excellent product and service.

I ordered socks and they were of very good quality and prompty delivered.

Snelle levering, direct contact met de klant opgenomen toen er vertraging in de levering ontstond. Kwamen direct met een oplossing.

Conform afspraak

wat he ziet is wat je krijgt

Sokkenbestelling

Duidelijke communicatie, volgende dag in de bus, leuk ingepakt voor Sinterklaas!

Alles was prima geregeld

Alles gegaan zoals afgesproken., De sokken kwamen keurig op tijd binnen ondanks de ongetwijfeld hectische tijd van het jaar.

Zoals je wilt dat een online bestelling verloopt

Prima dus! Weinig aan toe te voegen als ik zelfs de moeite neem om een review te schrijven.

prima service en communicatie

snelle levering, goede communicatie over bestelling. Goed alternatief geboden toen een product niet voorradig was.

Uitstekende service en snelle levering

Een eerlijk en prima bedrijf.

Snel en mooi

Snel bezorgd en heel leuk hoe de cadeautjes (gratis!) zijn ingepakt!

Prima service .

Ik ben heel erg tevreden over de ruime keus en de snelle bezorging. Ook waren de sokken, ik had vijf paar besteld, zeer mooi in kerstpapier verpakt en versierd. Gratis cadeauverpakking ! Welke sokken er in de pakjes zaten was ook nog keurig vermeld op een stickertje. Kortom een aanrader !

Helaas niet voor Sinterklaas

Artikel besteld op zondagavond. Bericht gehad met factuur. Later pas gezien dat tweede artikel in back order stond. Dag later (woensdagmiddag) bericht dat artikel niet meer leverbaar was en ander artikel gekozen diende te worden. Hiervoor niet direct tijd maar bericht gestuurd dit vandaag te doen (donderdag ). Hierop reactie dat men dit jammer vond en geld terug is gestort. Niet juist lezen van bericht. Helaas gemiste kans/omzet

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!