Snel vinden en snel bezorgd

Zeer grote keus aan sokken, makkelijk te zoeken, ook op maat omdat niet iedere sok mijn maat heeft. En snel bezorgd in een box waarbij de sokken echt fraai verpakt zijn zonder meerprijs. Dat voelt als een feestje aan.

snel en mooie kwaliteit!

ben je opzoek naar heel veel verschillende sokken dan ben je hier goed! snelle levering tegen een goede prijs! nu voor de 2de keer besteld en wederom zeer tevreden.

Helemaal goed

Bestelling en levering helemaal goed, zoals je verwacht. Top!

Perfect!

Wat een fantastische service! Een webshop die goed scoort op de usability, het is erg fijn shoppen. Daarnaast is het gratis laten inpakken van je sokken een prachtige service. Gratis en prachtig ingepakt, alsof Sinterklaas een pakje door de brievenbus heeft gegooid. En als klap op de vuurpijl zijn de verschillende sokken ook genummerd met plakkertjes, zodat je aan de hand van de pakbon kan zien wat waarin zit. Overduidelijk dus dat het personeel goed meedenkt met de klant. Complimenten!

Snel bezorgd, goed verpakt/ gratis ingepakt! Ruim assortiment.

Snel & Goedkoop

snelle levering en goedkope prijzen

Happy socks

Order snel verwerkt, dag erna geleverd. Ik had twee verschillende paren sokken besteld en deze beiden laten inpakken (gratis). Het was zeer netjes ingepakt en er was zelfs duidelijk gemaakt welk cadeautje welk paar sokken was. Helemaal top dus!

Prima site. Snel te bestellen goederen tegen een goede prijs.

Ideale site om sokken te bestellen.

goede web shop en alles makkelijk te vinden

snelle levering en keurig ingepakt

Goeie prijs, goeie service , snel geleverd, geweldig

Snelle levering! Top!

Zeer snelle levering! Netjes verpakt!

SImpel en snel

Na een eerdere niet geslaagde bestelling (Paypal) de volgende bestelling volgende dag geleverd. TOP!

In een woord super

Een dag sokken besteld de andere dag in huis super

Makkelijk bestellen en snel verzonden. Leuk dat sokken gratis kunnen worden ingepakt als kadootje.

veel keus, goede kwalitei, snelle levering

Prima, alleen jammer dat je ook bij een grote bestelling porto moet betalen... boven een bepaald bedrag moet dat toch gratis kunnen; CORRECTIE Ik schreef: dat je ook bij een grote bestelling porto moet betalen... boven een bepaald bedrag moet dat toch gratis kunnen. HELEMAAL MIJN FOUT, WAS IN DE WAR MET EEN ANDER PAKJE. 100x SORRY ?Verzending op bestellingen van 35 euro en hoger is gratis.

Prima webshop

Duidelijk, veel keuze en snel. Zou mooi zijn als je direct de andere basics kon bestellen (boxers en zwembroeken). Daar is overigens minder keuze.

prima service

goede service en ziet er goed uit

Goede prijs, snelle levering, leuk ingepakt!

Eerlijke prijs, niet goedkoper maar zeker ook niet duurder dan elders. Producten zijn direct de volgende dag geleverd. Cadeautjes worden leuk ingepakt. En individueel, wat erg goed uitkwam daar ze voor verschillende mensen waren. Keurig nummertje op het cadeau om duidelijk te maken wat welk pakje is.

Weer een prima bestelling en levering bij sokken.nl

snelle levering. als cadeautjes ingepakt. Sokken zijn weer naar grote tevredenheid

Voor herhaling vatbaar

Niets op aan te merken.Goed geprijsd en geleverd

heb nog steeds niks ontvangen.

wordt niet hierover benaderd door sokken.nl

Puma sokken

Goed. De sokken zijn groot genoeg en zitten lekker.

Snelle levering.

Helemaal prima

Snelle levering en erg klantvriendelijk ! ( ik had ook een bestelling op zwembroeken.nl en werd achteraf geattendeerd dat ik geen verzend kosten hoefde te betalen en deze zouden ze terug storten ) dat is nog eens eerlijk !!

Makkelijke bestelling, super afhandeling en snelle levering! Wat wil je nog meer...

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!