zoals verwacht

Super service

Kreeg de optie om andere sokken te kiezen, omdat die ik had besteld niet meer op voorraad waren. Wat een service. Alsnog binnen twee dagen mooie sokken in huis.

Prima levering en kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en hele fijne sokken. Ben er blij mee, zal vaker hier mijn sokken bestellen.

Zeer snel..

Overzichtelijk, goedkoop en snel geleverd..

Snelle levering volgens afspraak

Betrouwbare levering; helaas zal er al een gat in ��n van de Tommy Hilfiger sokken

niks op aan te merken

goede communicatie en snelle levering

Veel keuze, fair pricing en vlotte levering. Ik bestel mijn sokken voortaan hier!!

Klantenservice zoals het hoort!

Bestelling was goed en snel, in mijn ogen essentieel. Toen bij de bestelling 1 sok met een ladder zat heb ik gebeld met sokken.nl. Directe verbinding en geen vervelende keuzemenu's, de telefoniste was begripvol en de volgende dag had ik een nieuw paar sokken in huis! Deze webwinkel begrijpt wat klantvriendelijkheid en klantenservice is!

kwaliteit, geloofwaardigheid en snelheid!

Gek genoeg is het toch nog opvallend als bedrijven hun beloftes nakomen. Sokken.nl doet dat gewoon. Keurige berichtgeving en knappe snelheid van levering; gelijk de volgende in huis....en jawel: het was precies wat ik nodig had. Complimenten!

prima en snelle service!

Ik vind het een aanrader!

Snel!

Perfect. S'avonds besteld. Volgende dag lag het in de brievenbus.

Suppersnelle levering

De sokken waren de volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Fijne sokken. Prima!

zoals afgesproken, snel in huis

Goede nette levering

Netjes en op tijd geleverd in een goede stevige verpakking

heel goed

Snelle bezorging en goede sokken.

Snel en goed

Erg snel geleverd en keurig verpakt. Wel was de kleur enigzins anders dan verwacht van 1 setje sokken

Heel erg tevreden

Ruime keuze, heb precies gevonden wat ik zocht. Snelle bezorging, �n duidelijk door volgsysteem van PostNL.

Een geslaagde vaderdag!

Snel, " just in time". Binnen 24 uur in mooie verpakking bij het vaderdag-ontbijt, Falke sokken voor de 99ste vierdaagse van Nijmegen.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering !

super snelle levering, goede product omschrijving

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

prima product

levering van Sokken.nl snel en correct. prima producten

Was probleemloze bestelling

Goed en snel geleverd.

Prima afhandeling bestelling

Besteld via internet, twee dagen later in huis. Was vergissing gemaakt, is binnen een dag hersteld. Prima service

Top!!

Snelle levering en mooi ingepakt!!

uitstekend

Ruime assortiment,prima service, doen wat ze beloven.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!