Snelle levering, positieve ervaring

Goede eerste ervaring

ZEER VLUGGE LEVERING. PRIMA SERVICE

Prima kwaliteit en zeer vlug geleverd.

Snel in huis!

Sokken.nl is , net als Boxers.nl, een makkelijke website waar je snel je weg weet te vinden en een bestelling kan plaatsen. Verder krijg je wanneer je op de ene site besteld en op de andere je spullen in een doos aangeleverd. Helemaal top. Ben er blij mee.

goede prijs

Goede prijs voor kwaliteit. Tommy sokken zitten erg goed.

Snel bezorgd, goede prijs kwaliteitsverhouding

Sokken besteld en de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit. Ik weet waar ik de volgende keer weer moet bestellen.

Snelle levering en zeer goed kwalitiet. Voor herhaling vatbaar

Groot assortiment en snelle levering

Sokken.nl heeft een groot assortiment. Na bestelling was de levering snel en zonder problemen.

Snel en volledig

De goede ervaring begint reeds bij de overzichtelijke en goede website. Daarnaast had ik de bestelling snel binnen en was zelfs het cadeautje netjes ingepakt. Top!

Snelle levering mooie kwaliteit zeer tevreden!

Toplevering volgens afspraken

Gewoon een handige site en levering volgens voorwaarden. Niet twijfelen dus maar doen!

Snelle nette levering niets op aan te merken.

Verkeerde bestelling geleverd

Verkeerde bestelling geleverd!!! Maar voor die paar euro ga ik dit niet retourneren!! Vind het wel vervelend

Snel en Goed

Snelle levering, goede producten, fantastisch ingepakt!

Snel geregeld, voor herhaling, zeker, vatbaar!

Geen aanmerkingen of opmerkingen, supersnel in huis, complimenten!

Goed, goed en goed

Website: goed. Duidelijk overzicht van producten Levering: goed. Snelle levering Product: goed. Goede kwaliteit

Top sokken

snelle levering perfecte sokken

Snelle, keurig verpakte verzending

Niets dan lof, vlot en netjes geleverd

super

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

prima webshop

duidelijke website duidelijke communicatie snelle levering

Geweldige site! Super snelle en nette levering!

Snelle levering, prima service

Prima site, prima service, prima producten! En nog een leuke terugkom bonus voor een van de zustersites. Dikke prima dus

snelle bezorging, fijne service. ersyrthyghtg

Ideaal!

Ideale manier om mijn favoriete sokken te kopen. G��n gesjouw langs fysieke winkels waar ze dan niet verkrijgbar zijn maar gewoon vl�t en gratis thuisbezorgd.

Amazing!!

Echt waar , super ervaring, snel en efficient, minder dan 24 uur van eerste click tot levering. Top!

De sokken waren snel in huis. Na passen bleek 1 merk te groot en die kon ik ruilen. Helaas moet je wel zelf de verzendkosten betalen om iets terug te sturen. Denk daaraan als je besteld. Ik heb bij meerdere website sokken besteld omdat niemand alle merken verkoopt. Op deze site miste ik VS. Socks, K. Bell, Silly Socks en Hotsox.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!