Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de bestelling, afwikkeling, levertijd & kwaliteit van de sokken.

Zeer tevreden over de bestelde producten en de snelle levering!

Ik heb zeer goede uitleg via de PC gekregen ivm. o.a de bestelling sokken maat 46 en een zeer goede verpakking en verzending. sokken.nl is mijns inzien een goede en betrouwbaar bedrijf en ik zal in de toekomst zeker weer diverse bestellingen doen.

Prima webshop

Vlotte bestelling, zelfde dag nog verstuurd, volgende dag ontvangen.

Lekker snel

Puma sokken gekocht, fijne sokken en snelle levering.

Snel verzonden, netjes verpakt

Geheel volgens verwachting verlopen, nette afhandeling van mijn bestelling

goed verzorgd

en mooi verpakt. dank

perfecte service

verschillende paren sokken besteld, snelle levering. Voorraad bleek niet helemaal op orde te zijn dus werd mij de vraag gesteld of ik een ander paar kon uitzoeken. Netjes afgehandeld, wat blijkt bij de ontvangst: zit er een extra paar sokken bij als service met een excuus briefje, waar maak je dat nog mee???? Dus sokken.nl biedt perspectief!

Prima bedrijf

Mocht je sokken voor een lage en mooie prijs zoeken, dan ben je hier aan het juiste adres!!

Tevreden

Een goed en super snelle levering! Goede kwaliteit en de foto's zijn zeker representatief! Wel duur genoeg.

vlot

vlotte afwikkeling van de bestelling, artikel helemaal naar de zin!

Goed en snel geleverd

Een aanrader. Binnen een dag geleverd. Mooie sokken. Zou volgende keer hier weer bestellen.

snelle levering, goede omschrijving, mooie producten

Goede en snelle service

Zoals beloofd, volgende dag geleverd, netjes ingepakt met een leuk papiertje, goede service en mooie producten.

Doen wat er beloofd wordt

Gewoon doen wat je beloofd, snel en compleet.

Erg goed

De zending werd snel en zeer goed verpakt geleverd. Over de kwaliteit van de Puma sportsokken ben ik ook zeer tevreden. Hans

Goede en rappe bedienig.....online mn keuze gemaakt bestellen-betalen en sanderendaags thuisgeleverd moet me niet verplaatsen en mooi gerief.

Alle dagen vers ondergoed +verse sokken = +punt Mooie kleurencombinatie.... Goed in onderhoud....verandert bijna niks bij de was. Sokken .nl zal ik zeker blijven volgen.

Voor de eerste keer besteld bij Sokken.nl. Snelle levering en goede kwaliteit!!

Scherpe aanbiedingen en goede kwaliteit producten.

Happy Socks, happy levering

goede voorlichting, snelle levering

fast!

Very nice service! Plus point with the nice wrapping upon requested. Succes!

Goede service, mooie sokken, maar dan in een maat groter; ik bestel voortaan online !

Onze zoon van 15 heeft maat 48 en dat is lastig als je leuke sokken wil kopen. Vaak zijn ze niet eens verkrijgbaar in een 'gewone' winkel. Daarom besloot ik deze optie te proberen. Zoals gevraagd waren de sokken leuk apart (gratis) verpakt, wat het uitpakken nog leuker maakte, want het is niet altijd even makkelijk om zo 'op grote voet' te leven. Wij gaan van deze site en dan met name voor de sokken zeker vaker gebruik maken.

En in een mooi cadeaupapier, was super dank

En in een mooi cadeaupapier, was super dank

Handig en leuke sokken

Happy Socks is een leuk mannen cadeau. Wordt snel afgehandeld en mooi ingepakt.

Snel en netjes

Ik kreeg het pakket de volgende dag al binnen. Ik heb gekozen voor de gratis inpak service. Ik had 4 verschillende dingen uitgekozen en ze waren allemaal apart ingepakt met een post-it erop met nummer 1,2,3 en 4. Deze nummers waren ook op de factuur geschreven zodat ik precies kon zien wat wat was. Super service!

Snel geleverd.

Vlotte levering, prima aanbod.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!