Perfect op tijd geleverd !

Pakje werd op tijd geleverd en was zoals gevraagd mooi verpakt ! Super !

uitstekend

Een artikel was wel te bestellen maar niet leverbaar, betaald met ideal oplossing, geld terug of van zelfde merk iets anders uitzoeken waarbij in geval van duurder geen bijbetaling zou plaatsvinden.

Helemaal goed!

Webshop zoals webshops moeten zijn. Prima prijs, snel verzending en prima product!

Zeer goede opvolging en snelle levering.

Een gemakkelijke toegang tot de aankoop van de sokken. Mocht er zich toch nog een probleem voordoen? Dan wordt het snel opgelost door de betrokken diensten. Laat het mij zo stellen, dat ik er een goede service heb gekregen en ondervonden. Doe zo voort. Proficiat!

top!!!

Vlak voor kerst besteld en toch nog de volgende werkdag in huis, ingepakt en en een nummer erop zodat ik wist welk paar in welk pakje zat, echt super!!!!

Perfecte kwaliteit

Handig en aan te beveklen!

Perfect!

Snel antwoord, snelle levering zonder meer perfect!!

Snelle levering, mooi ingepakt

ze liggen onder de boom, maar nog niet aangehad ... ben benieuwd.

Altijd direct verzending. Super leuk ingepakt voor de feestdagen.

Al jaren koop ik bij voor Sinterklaas of Kerst bij Boxers.nl. Zeer goede ervaring. Snel, leuke cadeauverpakking en op ieder pakje wat erin zit. Nu bij Sokken.nl dezelfde vlotte en goede service.

Binnen een dag geleverd en keurig ingepakt.

Prima site, snel geleverd

Doen wat ze zeggen!!

Makkelijk hanteerbare site. Snelle levering!

Voorbeeldig

Alles prima op tijd en goed verzorgd uitgevoerd.

prachtige sokken

snelle en efficiente levering!!

Netjes alles op tijd geleverd. Mooi ingepakt. Prima gedaan!

Niet compleet!!

Zo blij dat het pakketje binnen was...maak het open!! Is het niet compleet...2 stuks besteld... Zit er maar 1 stuks in!! Dit zonder begeleidend schrijven. Bon met complete bestelling!! Voor mij teleurstellend ook omdat het om een Kerstcadeau gaat!! Morgen dus hier achteraan!! Een tegenvaller vandaar de 3 sterren... Misschien nadat het goed en snel opgelost zal worden meerdere sterren.

Zeer nette service en mooie prijzen

Veel merken houden dezelfde prijs aan in verschillende winkels. Echter komt er dan vaak nog verzendkosten bij. Bij Sokken.nl gebruik gemaakt van de gratis verzending, inpakservice EN 20% kerstkorting. Na bestelling een bevestigingsmail en Track&Trace code. Topservice!

Snelle en goede levering en veel keus

sokken

Hele leuke sokken, mooi ingepakt en snel geleverd!

Goede sokken, prima prijzen en snel geleverd.

Goede sokken, prima prijzen en snel geleverd.

klopt allemaal

uitstekend en gezegde wordt ook waar gemaakt

Hardstikken bedankt arom is een complimetje zeker op zijn plaats. Bedankt.

Hardstikken bedankt voor de goede service. mijn waardering is groot en daarom is een complimentje zeker op zijn plaats. Bedankt.

UItstekend!

Snelle levering, prachtig ingepakt en erg mooie sokken!

Ergens 'smiddags besteld, netjes de volgende dag geleverd, product in perfecte staat, zeker voor herhaling vatbaar! Verbeterpuntje: op de verpakkingstape stonden prominent de andere websites van het bedrijf (boxers.nl, zwembroeken.nl). Beetje onverwacht en niet heel netjes, ook voor als het pakket bij de buren wordt bezorgd.

Helemaal goed!

Snel, correct en dat mag best wat kosten

Zo zou iedere webwinkel moeten zijn

Duidelijke website, goede foto's, na betaling de volgende dag thuisbezorgt, uitstekend!!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!