Perfect in orde !

Prima1234567890

....

............

mooie voeten met zulke sokken

Leuke sokken, zitten goed.

Prima afhandeling bestelling

Onlangs sokken besteld via Sokken.nl Bestelling ging heel snel en ik had de sokken ruim op tijd binnen. De sokken zien er ook heel mooi uit.

Ze leveren op goed en op tijd.

Goede service. Ze leveren netjes op tijd. Je kan de sokken ook laten inpakken. Echt auper.

Snel en goed !!

Exact wat je van een internetbedrijf verwacht: goede prijs en snelle levering !!

prima levering

niks op aan te merken, alles naar verwachting

goede en snelle bezorging

Prijs kwaliteit is erg goed zeker een aanrader om op deze site te bestellen

perfekt!

Ik kan het iedereen aanbevelen. Super service!

snelle levering en bij problemen goede communicatie

goede service en mooi product

Helemaal tevreden!

Uitstekend !

De sokken die ik wilde bestellen waren niet op voorraad, na een paar dagen kreeg ik een mail dat ze weer op voorraad waren en heb ik ze besteld, ze zijn daarna snel en uitstekend verpakt geleverd

GOED

Gewoon GOED. Prijs, kwaliteit, snelheid, website allemaal goed!

2e pinksterdag besteld en woensdag lagen de sokken al thuis.Bestel hier vaker omdat ze ook grote maten leveren en tegen een goede prijs.aanrader dus

Goede en eerlijke service, waarbij je geen nummer bent maar als belangrijk mens wordt behandeld.

Bij toeval op de site van sokken.nl gekomen. Doordat mijn maat 47,5 is heb ik normaal gesproken alleen maar "saaie" sokken. Maar bij sokken.nl heb ik het merk Stance ontdekt. Mijn vrouw en dochter zijn nu jaloers op mijn sokken, gelukkig heb ik geen kleine maat anders was ik mijn sokken kwijt aan hun. Zal zeer zeker vaker sokken bestellen bij sokken.nl, misschien ook wel voor mijn vrouw en dochter. Dan hebben ze ook zulke mooie sokken.

Snel accuraat zonder problemen en goede kwaliteit

Snel accuraat zonder problemen en goede kwaliteit

Prima service!

Sokken besteld. Deze werden de volgende dag al afgeleverd. Waarschijnlijk omdat het bijna vaderdag is waren de sokken zelfs ingepakt ! Keurig.

Goed en snelle levering. (ongeveer 24 uur)

Voor een vlotte betaling moet ik veel moeite doen om uw bankrek.nr. te kunnen achterhalen!

Supershop! Fantastische klantenservice en snelle levering!

Erg tevreden over Sokken.nl. Ik had op sokken.nl en op boxers.nl een bestelling geplaatst en daardoor samen meer dan 35 euro besteed waardoor ik een mailtje kreeg van de klantenservice dat de verzendkosten van beide bestellingen teruggestort zou worden. Wat een geweldige service! En als bonus kreeg ik zonder kosten m'n bestelling ook nog eens feestelijk ingepakt binnen. Dat is nog eens leuk! Zeker een aanrader! Ik bestel er de volgende keer zeker weer!

Prima service en mooie sokken keuze genoeg

Nee dat doe ik niet ik schrijf mijn vriend niet over sokken

Prima shop, snelle levering, prima verpakt

Prima, aanrader

snel en netjes

Zeer netjes en snel geholpen kon niet beter

uitstekende website

Snelle levering en goede service. Kosteloos in laten pakken als cadeau is zeer prettig.

Ee snelle levering en een prima product .

Hallo als je mooie sokken zoekt ga dan naar sokken .nl

Snel, bij problemen meteen een (goede) oplossing. Prima dus!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!