Goed bedrijf dat zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert

Snel, goed ingepakt geleverd. Er was ��n artikel niet op voorraad. Ik kreeg een mail daarover met keuze of nabestellen of annuleren. Prima. En niet te vergeten goede kwaliteit product!

Snelle en nauwkeurige afhandeling

Drie paar Falke RU4 sokken besteld, en de volgende dag waren ze al binnen.

Leuke sokken! Snel bezorgd!

Sinds mijn elfde draag ik verschillende sokken. Hoe opvallender des te beter. De sokken van Happy Socks voldoen aan al mijn wensen. Op sokken.nl is het assortiment altijd groot en je hebt de sokken in no time thuis. Helemaal tevreden dus!

Duidelijke site en supersnelle levering

Alle producten zijn overzichtelijk weergegeven, ruime keus en makkelijk te filteren. Zeer snelle levering, alles compleet en in goede kwaliteit

supersnelle levering

Veel keus en erg snel geleverd, ben blij

Super snel geleverd, erg fijne webshop, bestel hier vaker: altijd alles prima in orde!

Op sokken.nl wordt de levering altijd uitstekend verzorgd en niet te vergeten de sokken zijn super!

Niks op aan te merken. Snel en makkelijk... Vind het zinnetje "je geld in sokken steken in economisch mindere tijden" ook erg grappig!

goed en snel

Goede veilige en snelle service. Je word perfect op de hoogte gehouden van je bestelling.

Tevreden klant...

Snelle levering, goede service/communicatie. Internet betaling via Ideal in eerste instantie mislukt, maar na telefoontje naar klantenservice meteen opgelost.

Webpagina is handig, snelle levering

Retourprocedure kan veel klantvriendelijker, verwerking van de bestelling wordt per besteld product vermeld en levert daardoor een overvloed aan mails bij klant op - dat kan beter.

Sokken .nl veilig en snel.

Voor het eerst sokken besteld via deze site De bestelling was vlot en correct. Niets op aan te merken .

Prima website en snelle en goede verzending

De website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestelling ging vlot en snel. De volgende dag had ik de spullen in huis, zoals beloofd. Dus helemaal top. De kwaliteit van de sokken moet nog bewezen worden door ze te dragen.

Supersnelle levering.

Mooie sokken en goede prijs

Super snelle levering, netjes verpakt. Gelijk op de hoogte gebracht bij verzending klaar van de bestelling.

Niet echt

De tape waar de doos me is dicht geplakt zwembroek en is niet echt geslaagd beetje neutraler is prettig als het pakje bij de buren moet gaan halen

Snelle levering; 15:00 besteld en volgende dag in huis!

Goede kwaliteit sokken, naar mijn idee iets te weinig katoen om te dragen bij warm weer. Komt echter wel de duurzaamheid ten goede..

Prima geregeld

Vlotte uitvoering van de bestelling.

Makkelijk en snel geregeld

Dit zijn mooie en goeie sokken die makkelijk te bestellen zijn

Sokken zitten perfect echter koude voeten alom,jammer nu koude voeten,onprettig !

Prijs,maat en model van mijn 6 paar sokken in orde bevonden. Echter ik vind dat sokken ook warm moeten zitten,en dat is niet het geval ! Tevens vind ik het uiterst merkwaardig dat sokken.nl GEEN badstofsokken verkoopt. Wel sneakers met badstof zool van binnen,maar daar is ook alles mee gezegd. Ik draag sokken graag thuis zonder pantoffels of schoenen maar deze zijn veel te koud.

De sokken van Tommy Hilfiger zijn van uitstekende kwaliteit en pasvorm. sokken.nl heeft ze snel geleverd voor een goede prijs. Ik koop op deze manier met enige regelmaat een nieuwe set sokken: meteen 8 � 10 paar van hetzelfde soort en kleur. Dan hoef ik nooit lang te zoeken in de sokkenla om een passend paar samen te stellen. In een gewone winkel hebben ze vaak niet zoveel paar van hetzelfde klaar hangen, via deze webshop gaat dat juist uitstekend.

Gooi geld in een ouwe sok en koop nieuwe bij sokken.nl zeer goed bedrijf

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.Web site is prima verzorgd.

Gevraagde sokken binnen een dag geleverd. Wel beetje gedoe rond kortingscode. Thans beloofd korting alsnog te zullen betalen.

snelle, correcte levering

Snelle levering, goed verpakt. Dik in orde.

Alles is perfect verlopen!

Goede producten, snelle levering, super service

Bij boxers.nl en sokken.nl zijn goede producten te koop, voor een goede prijs. Ik heb Puma ondergoed en Tommy Hilfiger herensokken gekocht. De service is uitstekend en bij eventuele vragen krijg je heel snel antwoord. Kortom prima webwinkel.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!