TOP SOKKEN

SOKKEN.NL EEN GOED BEDRIJF TOP WINKEL. JE KAN ER GERUST KOPEN. RAAD DEZE WINKEL IEDER EEN AAN

Prima sokken vlotte levertijd goeie prijs dit doen we vaker

geweldig assortiment

Tweede keer dat ik besteld heb bij deze webwinkel, vanwege het grote assortiment Happy Socks. Helaas werd de bestelling deze keer pas na vier dagen afgeleverd door Post NL, zonder opgave van reden.

de bestelling is goed aangekomen. en het product kwam overeen met dat wat ik had besteld.

Snelle levering en goede prijs!

De sokken waren in de juiste maat en keurig in een doos verpakt. Ben zeer tevreden en zal zeker nog een keer bestellen!

Goede producten en snelle levering

Goede service, bestelling snel in huis

Ondanks dat eer een foutje gebeurde bij mijn bestelling heb de klantenservice dit heel snel en goed opgelost. Super tevreden en zeker aan te raden om hier te bestellen.

Inzake deze enqu�te

Wij kopen vrij veel online. De afgelopen jaar ontvangen we bijna op 80% na onze aankopen een online enqu�te formulier..... ik hoop dat u begrijpt dat wij dat spuugzat zijn. - Dit kan niet de bedoeling zijn. Een online winkel behoort gewoon zijn werk te doen; tonen en leveren van goederen volgens de afspraken - en niet daarna de klant lastig te vallen met dit soort marketing - het werk averechts. JP Filbry

het was weer perfect

super goed geregeld

perfect

Perfect en zeer snel geleverd. Bedankt

Heel snel bezorgd.

goeie sokken

Goede prijs en superservice m.b.t. inpakken en verzendtijd

Goede prijs en superservice m.b.t. inpakken en verzendtijd

Zeer netjes

Voor t eerst sokken besteld via deze site. Zeer overzichtelijk, perfecte levering en netjes verpakt en geleverd. Zelfs om 1730 uur nog netjes te woord gestaan. Een klant erbij op sokken.nl. Top ??

snelle levering, goede producten, scherpe prijzen: top!

Snelle levering, goede producten, scherpe prijzen: top!

prima!! Supersnel!!

Bijzonder tevreden!!

Snel en goedkoop!

Supersnel geregeld en het goedkoopst wat ik kon vinden voor de hardloopsokken

Zeer slechte sokken

de sokken zijn volgens mijn ervaring zeer slecht ze zijn nu al versleten

zeer snelle levering, correcte response bij een vraag over de sokken

zeer snelle levering, correcte response bij een vraag over de sokken

Sokken in een handomdraai

Leuke kleurige sokken besteld en direct ontvangen. Individueel mooi verpakt met een briefje erbij welke sokken in welk pakje zaten, dat is een stapje extra! Kortom, nu nog ervaren hoe ze in de was blijven, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Als gegoten...

Duidelijke site, vlotte antwoorden. Kortom, zoals het hoort.

Groot assortiment, snelle levering, redelijke prijzen,overzichtelijke website

Zeker een aanrader!!!!

Alles in orde!

Perfect! Zo hoort dat.

snelle levering, alles akkoord

snel sokken besteld en geleverd, alles in orde

Snelle service en goede producten.

Sokken.nl een overzichtelijke website met voldoende keuze. Het ging mij vnl om sokken met een grote maat , in de winkel heb je dan maat 45-47 maar die zijn dan toch krap als je maat 47 hebt. De maat 47-49 is voor mij een prima maat.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!