Snelle levering en leuk verpakt.

Niks mis mee, alles super en snel geregeld

Niks mis mee, alles super en snel geregeld

Duidelijk bestel proces, snel en netjes verpakt geleverd

Bijzonder handig om de winkelmandjes van sokken.nl en boxers.nl in 1x af te kunnen handelen

Alles prima verlopen,

Snelle bezorging, alles op voorraad, netjes verpakt, alles klopt!

Snel verstuurd en nette communicatie!

Via google op sokken.nl uitgekomen en de sprong gewaagd en een 5-tal sokken packs besteld, zodat ik weer even vooruit kan. Goede communicatie via de email, updates, tracking nummer en ook snel verzonden. Bedankt!

mooie kwaliteit sokken en snelle levering

De kwaliteit van mijn wollen kniekousen en sokken zijn zeer goed. Snelle levering, zondagavond besteld, dinsdag al in huis!

heel goed

ruime keus, snel geleverd, prima!!!

prima service

correcte, snelle levering

Bij deze internetwinkel kon ik de sokken bestellen die ik in de winkel niet kon vinden. Precies de juiste soort en maat, voor mijn zoon, dochter en mijzelf.

Prima !

snel geregeld, ook vragen snel beantwoord.

Service boven verwachting

Op de website staat aangegeven dat bestelling voor 16.00 uur geplaatst diezelfde dag nog verzonden worden. Omdat ik de sokken de volgende dag cadeau wilde doen en het al 16.15 uur was toen ik met bestellen wilde beginnen, gebeld met een alleraardigste medewerker. Als ik mijn bestelling binnen een halfuur zou doen, zou hij er voor zorgen dat de bestelling nog diezelfde dag verzonden zou worden. Het enige wat hij van mij wilde weten was mijn naam. Ik natuurlijk de volgende dag reuze benieuwd of het pakketje op tijd bezorgd zou worden. En ja hoor om 10.30 uur de bezorger aan de deur. Ik had 5 paar sokken besteld en gevraagd de sokken per paar als cadeau in te pakken. Prachtige pakketjes met op ieder pakketje een post-it met de naam van de sokken er op. Ik zeg: Super service !!

Correcte service

Verzendkosten gerekend in tegenspraak met informatie op website, maar al na een uur had de sokshop dat ontdekt en geeft de verzendkosten terugbetaald! Sokken 2 dagen later geleverd.

Duidelijke website en heeeeele goede en snelle service!!! Echt toppie!!!!

Ik vind jullie service heel erg goed!! Ik had mn bestelling de volgende dag al in huis, lekker snel!!! De mensen achter de telefoon, zijn erg behulpzaam, ik raadt iedereen deze site aan!!!!

Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening.

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Snelle service.

Snelle en accurate levering

Eenvoudig bestel proces en snelle levering

In een woord: Prima. Snelle en correcte verzending.

De eenvoudigste manier om een paar kwalitatief goede sokken te kopen!

Fantastische sokken!

Prima de luxe!

Zeer goede service! Snel bezorgd!

Goede en snelle service

Heb zondagavond sokken besteld en dinsdagavond lag het pakketje met de sokken al in de brievenbus. In een paar woorden "een goede en snelle service". Prima zittende sokken die Happy Socks en zoals de naam al zegt, leuke kleuren en motieven om blij van te worden.

snelle service goed product

lekker makkelijk lekker snel

In ��n woord woord: geweldig.

Vriendelijke, deskundige medewerkers, bijzonder snelle reacties op mails en bezorging. Werkte elk bedrijf maar op deze manier. Grote klasse..

Jammer dat ik voor een pakket twee maal verzendkosten moest betalen.

Snelle goede levering. Producten waren als verwacht. Mijn aparte bestellingen van sokken.nl en boxers.nl werden in ��n pakket verzonden terwijl ik wel twee maal verzendkosten heb betaald en dat vond ik wel vreemd. Verder tevreden.

uitstekend

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Prima service.

Prima service.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!