Simpel snel goed!!!

Een woord super

Lekker vlot

Precies zoals beloofd, 's middags besteld en de volgende dag in huis. Helemaal tevreden.

Uitstekende service

Heel snelle service, prachtig en zorgvuldig ingepakt als kerstcadeau. Complimenten!

Prima site

Om 15:50 een idee om sokken aan een kerstkaart toe te voegen, om 15:59,22, 38 seconden voor de deadline, een bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Prima service en leuk aanbod.

Super service, snelle levering ik had te veel geld overgemaakt binnen een dag terug betaald zeer netjes

Leuke kerst verpakking echt aandacht aan besteed bedankt.

Ik vindt de service en de prijzen gewoon goed , ik had niet verwacht dat de sokken zo goedkoop waren !

De kousen die ik gekocht heb , zijn heerlijk om te dragen zacht en een goede pasvorm !

Snel & mooi

Snel bezorgd, mooi ingepakt!

Alweer super snel mijn favoriete sokken gekregen voor deze koude winter.

snel geleverd

Diverse sokken besteld. Levering was snel en producten zoals verwacht.

zeer snelle levering

zeer snelle levering perfect.

goede kwaliteit, vlotte afhandeling

goed, zou de volgende keer weer voor deze site kiezen

Goede service en snel geleverd

Snelle levering, top!

Super snel geleverd!

Bestelde produkten werden binnen een dag geleverd.

Maandag mijn bestelling geplaatst en woensdag in huis. Perfect en leuk ingepakt. Zeer verzorgd; de eerstvolgende keer dat ik weer sokken nodig heb ga ik ze zeker weer bestellen bij sokken.nl

Sokken waar je warm voor loopt.

De kwaliteit van de sokken zijn gewoon goed en ze zitten lekker. De service van Sokken.nl? Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!

Fast socks!

Mijn bestelling is heel snel aangekomen. Bedankt!

Eergisteren besteld, echter na 16.00 uur, dus de bestelling zou op zijn vroegst vandaag geleverd worden. Er ging alleen iets mis met de betaling dus ik moest even contact opnemen via de mail. De volgende dag snel antwoord gekregen en het probleem was ook snel opgelost zodat de bestelling gisteren nog op tijd verstuurd kon worden. Vandaag heb ik de bestelling binnen gekregen volgens plan dus dat was ook goed. Verder had ik gevraagd om de bestelling in te pakken in cadeaupapier en dat was dan ook netjes gedaan, leuke verpakking trouwens! Maarja, wat zit nou in welke verpakking? Geen probleem! Sokken.nl had namelijk post-it stickers op de pakketjes geplakt zodat ik makkelijk kon zien welk artikel in welke verpakking zat. Dus kortom geweldig!

Mooie sokken, effici�nt verstuurd en snel ontvangen!

Mooie sokken, effici�nt verstuurd en snel ontvangen!

Perfect,

Goede afhandeling; goede service; niets mis mee

zeer tevreden, ook heb ik telefonisch contact gehad over een product en dat werd goed afgehandeld

Uitstekende service.

De bestelling bij sokken.nl verliep heel vlot. Binnen een dag had ik de bestelling in huis en dan ook nog keurig als cadeautjes ingepakt. Prima service!

Geweldige service!

Duidelijke site. Correcte levering. Door een foutje is de bestelling op een verkeerd adres geleverd. Probleem werd heel adequaat opgelost. Fantastische service

Brede keuze aan Happy Socks en volgende dag al binnen !

Ik ben heel erg tevreden over Sokken.nl. De dag voor sinterklaas besteld en sinterklaas avond al binnen ondanks het slechte weer.

Ik was onder de indruk van de service van sokken.nl. Snel bezorgd, mooie cadeauverpakking, en ook nog briefjes op de verpakkingen geplakt om aan te geven wat welke sokken zijn. Duidelijk dat er echt aandacht besteed is aan de klant, wat voor mij persoonlijk een zeldzaamheid is bij aankopen via het internet. Klasse!

Sokken.nl is voor mij het voorbeeld van een goede webwinkel.

Lieve Rita, Als je nog een leuk cadeau zoekt voor de komende feestdagen dan zou ik je aanraden te kijken op sokken.Nl. De spullen zijn van goede kwaliteit, de bestelling snel in huis en het is een feestje om de mooi verpakte sokken uit te pakken! Je krijgt waar voor je geld. Hoop alles goed met jou? Succes met de kerstinkopen en liefs, Jacqueline

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!