Sterke sokken met perfecte pasvorm. Netjes snel geleverd. Aanrader.
Hoi Theo, Bedankt voor de vijf sterren! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de sterke en perfecte pasvorm van je sokken. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Leanne - sokken.nl
sdfghjkilop;
Hoi Ad, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Graag zien we je nog eens terug in een van onze webshops én hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Super veel keus snel geleverd
Hoi Tom, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Deze keer sokken besteld voor verjaardag van mijn zoon. zijn enthousiast ontvangen. zelf ook fan van sokken.nl :)
Hoi Franca, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven. Leuk om te horen dat je fan van ons (sokken.nl) bent! Hopelijk kan je zoon nog heel lang met zijn cadeau. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
sokken zitten lekker en blijven op hun plaats. Aanrader
Hoi Sjaak, Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Kiyoh! Fijn dat je zo tevreden bent over de sokken. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Goed, snel, komen afspraken na!!
Hoi Stef, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ik was op zoek naar kleurige sokken en heb een aantal leuke sokken gevonden. De levering ging snel alleen had ik gekozen om ze dicht bij mijn werk in een afhaalkluisje te laten bezorgen maar omdat iemand vond dat ik een handtekening moest zetten voor ontvangst moest ik ze helaas op een veel verder gelegen afhaalpunt ophalen. Toen ik hier melding van had gemaakt hebben ze beloofd om dit uit te zoeken met de PostNL. Qua aanbod en levering verder zeker een aanrader.
Hoi Alexander, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat je leuke (kleurige) sokken bij ons hebt gevonden. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Sokken die duurzaam gemaakt zijn en extra duurzaam zijn doordat ze langer meegaan
Hoi Henk, bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je een heleboel stappen met deze fijne sokken mag maken. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan weet je ons weer te vinden. Groetjes, Kyra - sokken.nl
ze bevallen prima
Hoi Jan, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! We waarderen het enorm en staan graag weer voor je klaar. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Vlotte levering, goed product pasvorm etc. Wij hebben 10 paar aangekocht nog niet allemaal gebruikt maar er wordt de gehele dag op gelopen en dat bevalt prima.
Hoi Teun, bedankt voor je positieve review! We worden hier helemaal warm van (bijna net zo warm als van onze sokken 😉). Graag zien we je nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
snelle levering veel merken
Hoi Petra, Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer bij sokken.nl of één van onze andere webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Goed prijs en kwaliteit. Snel geleverd.
Hoi Eddy, Dank voor je toffe review! We hopen dat je sokken net zo vrolijk zijn als wij nu zijn na het lezen van je bericht 😊 Tot snel in één van onze webshops! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Goed lopende site. Veel keuze. Duidelijke omschrijving bij de producten. En snelle levering.
Hoi Marcel, Super bedankt voor je enthousiaste woorden! We zijn blij dat je blij bent, en we hopen je snel weer te zien bij sokken.nl of één van onze andere webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
passen perfect en voelen heerlijk aan tijdens het lopen/sporten.
Hoi Henk, bedankt voor je positieve beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat ze perfect passen én lekker zitten, blije voeten is een blije sporter. Graag zien we je nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Snelle levering van excellente Falke sokken
Hoi Martien, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering én de Falke sokken! Bedankt voor je mooie woorden – daar worden wij helemaal blij van 😊 We hopen je snel weer terug te zien bij sokken.nl! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Besteld, betaald, geleverd tegen een redelijk bedrag. Buiten dat het van mij goedkoper mag, precies zoals ik het graag zie.
Hoi Gert-Jan, wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Dat waarderen we en we staan graag de volgende keer weer voor je klaar. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Hele goede pasvorm en blijven super op de plaats zitten zonder af tezakken of weg teglijden
Hoi Jan, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de goed pasvorm van de sokken én dat ze goed blijven zitten. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Op zondag sokken besteld, zouden maandag geleverd worden en extra betaald om in de avond te laten bezorgen. Jammer dan sokken kwamen pas woensdagavond.
Hoi Inge, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Fijn om te horen dat de sokken wel super zijn! Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en scoren we dan vijf sterren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Deze sneakersokjes bevallen heel goed en zijn ook nog eens gemaakt van bamboe. Heerlijke stof en ademen goed.
Hoi Alex, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bamboe sneakersokken. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Waar voor mijn geld!
Hoi, Bedankt voor de vier sterren die je hebt gegeven op Kiyoh. Wat fijn om te horen dat je waar voor je geld hebt gekregen. Hopelijk kun je nog heel lang met je aankoop. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Lekkere werksokken
Hoi Gerard, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de werksokken! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
De sokken werden op de dG van bestellen reeds aangemeld voor verzending. Kreeg ze een dag later al binnen! Mooie sokken, passen perfect.
Hoi Hanneke, Bedankt voor de 4,5 sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Graag zien we je nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ik had enorm veel keuze, er was sowieso iets voor iedereen. Van voordeelpacks tot speciale prints. Ook het feit dat dit op 2 dagen al geleverd werd was enorm vlot. Een grote aanbeveling van mij!
Hoi Karel, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Hopelijk kun je nog heel lang met je aankoop. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Hoi Henny, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te horen dat je zeer tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
snelle levering goede kwaliteit worden iedere week gewassen bestel om de twee tweeënhalf jaar nieuwe en zijn dan nog goed
Hoi Sjaak, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!