Fijne sokken tot over de enkel goede kwaliteit
Hoi Randie, Bedankt voor de 4,5 sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! We vinden het fijn om te horen dat tevreden bent over je bestelde sokken én de kwaliteit hiervan. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Erg goede ervaring. Had ook een setje verkeerd besteld. Retour ging heel soepel en heb mijn geld erg snel terug gekregen (Binnen 14 dagen vanaf mijn originele bestelling. Moest wel de retourverzending betalen maar het was ook mijn eigen schuld dus geen probleem. Goede sokken, en voor het retour paar: snelle reactie van de klantenservice en snel mijn geld terug.
Hoi Xander, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk om te horen dat je een goede ervaring bij onze webshop hebt gehad! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
De sokken die ik wilde waren te vinden op sokken.nl. Een paar bundels besteld zodat ik er weer even tegen kan. Bezorging was snel en prima. Voor mij de plek voor je sokken!
Hoi Geert, Supertof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, we willen je hier graag voor bedanken. Hopelijk kun je nog heel lang met je aankoop. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Goede kwaliteit voor goede prijs en snelle levering
Hoi Ed, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijs-kwaliteit verhouding én onze snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Tennissokken van Falke, niet goedkoop maar super kwaliteit. Mijn maat, de meest gangbare, is meestal elders uitverkocht. Bij sokken.nl hadden ze die nog wel. Goede en snelle levering. En meteen een e-mail bevestiging na aankoop.
Hoi Petra, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Fijne sokken met antislip. Zitten goed.
Hoi Edith, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat je blij bent met de aankoop van je antislip sokken. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Hoi Tienke, Bedankt voor de vier sterren! Fijn dat de antislip sokken aan je verwachtingen voldoen. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Helemaal top
Hoi Ilona, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Hopelijk kun je nog heel lang met je aankoop. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Groot assortiment eenvoudige bestel/betaalprocedure snelle levering
Hoi Ab, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons grote en goede assortiment. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Snelle levering, precies de sokken die ik wilde hebben
Hoi Louis, Bedankt voor de vijf sterren. Leuk om te horen dat de bestelde sokken aan je verwachting voldoen! We wensen je dan ook veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Zo blij met mijn spullen die ik besteld heb. Alles past goed en de maat klopt echt. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Hoi Petra, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Sokjes zakken af zogauw je begint te lopen. Ondanks siliconen gedeelte in de hak totaal geen hechting. Kunnen retour middels een antwoord nummer dat bij post.nl onbekend is dus ik heb geen verzendbewijs. Ben zeer benieuwd naar de afhandeling maar dit was een eenmalige bestelling bij dit bedrijf.
Hoi Marie, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen. We hebben inmiddels al contact hierover gehad. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Goede ervaring, al eerder besteld dus weet wat ik krijg. Snelle verzending en goed verpakt
Hoi Emma, Bedankt voor de vijf sterren! Wat leuk om te horen dat je opnieuw bij ons hebt besteld en dat alles weer naar wens was. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Falke sokken besteld voor een goede prijs. Levering verliep snel. Sokken zijn zoals op website beschreven.
Hoi Marjan, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de goede prijs-kwaliteitverhouding van je aankoop. Kom je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Prima sokken, prima levering.
Hoi Jeroen, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Fijn om te horen dat onze slogan "gewoon goed" bij ons past ;) Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Bestellen ging gemakkelijk en snel geleverd. Ik had een paar sokken teveel besteld maar zonder probleem kon deze retour gestuurd worden. Retourproces is een van de beste tot nu toe. Erg gebruiksvriendelijk.
Hoi Ralph, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Goed om te horen dat het bestelproces gemakkelijk is verlopen. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Prima Als er een minpunt is dan vind ik dat de sokken vrij snel pluizen maar dat kan aan mij liggen . Ze dragen erg lekker die van Levi. Volgende keer gewoon weer bij jullie bestellen
Hoi Hans, Bedankt voor de 4,5 sterren. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Je feedback over de sokken nemen we zeker mee. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Vaker besteld.Altijd goed en snelle levering
Hoi Hein, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, fijn dat alles (weer) naar verwachting was. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Mijn sokken snel gevonden. Besteld en supersnel geleverd. Aanrader!
Hoi René, Bedankt voor de vijf sterren. Leuk om te horen dat je zo positief bent over onze (makkelijke) site én snelle levering! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Good
Hoi Michal, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
meer maten is wel prettig, ik wil geen kindersokken en bij sokken.nl hebben ze mijn 37 gewoon als volwassensokken; ik ben geen kind
Hoi Henrieke, Bedankt voor de vijf sterren! Super tof om te horen dat je zo blij bent met ons assortiment in jouw maat. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Vorige keren waren de sokken beter, nu allerlei stiksels binnenin en ze zitten strakker. Niet zo fijn helaas.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat jammer om te horen dat deze sokken anders uitvallen dan verwacht. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ik heb al eerder bij sokken.nl besteld met volle tevredenheid over de keuze mogelijkheden en de snelheid waarmee geleverd werd. Ik heb gegokt wat betreft de maat. Mijn schoenenmaat is 42, maar ik heb maat 43-46 besteld. Dat is goed uitgepakt, want de footies zitten perfect. Daarom heb ik een tweede bestelling gedaan.
Hoi Jan Willem, Bedankt voor je toffe review! Goed om te horen dat de sokken je bevallen én je nogmaals een bestelling hebt geplaatst. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Sokken besteld, door een foutje bij de betaling kwam er niets. Direct op gewezen zodat er alsnog betaald kon worden. Proma
Hoi Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn ook dat het naar behoren is opgelost. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Besteld en volgende dag in huis. Maat 47 enkelsokken van Puma goede kwaliteit
Hoi Esther, Bedankt voor de 4,5 sterren! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Mochten je sokken ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!