leuke sokken

leuke sokken. Goede maat toegestuurd en in heel korte tijd geleverd.

De afhandeling van de bestelling is�

De afhandeling van de bestelling is prima verlopen. De sokken werden op tijd en van het juiste merk in de beloofde kwaliteit en kleur geleverd.

De website is vriendelijk en de�

De website is vriendelijk en de levering was heel snel.

Snelle levering....en heerlijke�

Snelle levering....en heerlijke sokken!!! (Puma sneakersokken)

Sokken zijn nooit aangekomen

Sokken werden snel geleverd en konden door de brievenbus. Fijn!

Paar per paar alleen maar toppertjes�

Paar per paar alleen maar toppertjes daar!!!

Deze website had ik veel eerder moeten�

Deze website had ik veel eerder moeten vinden. Zeer tevreden !

Snel en goed!

21.30 uur besteld, volgende dag om 17.00 uur alles in huis. Super!

Prachtige sokken keurig verpakt en�

Prachtige sokken keurig verpakt en alles op tyd.

Snelle en correcte levering, met oog voor milieubescherming

De bestelling kwam zeer snel aan. De presentatie is sober maar juist goed omdat er was geen plastiek verpakking, alleen het leveringsbon/retourformulier en de kartonnen verpakking. Ik apprecieer dat de bedrijven ook aan het milieu denken!

Prima uitstekend

C??x

C????XXXXXXXx

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering.

Mooie sokken

Mooie sokken Levertijd beter communiceren

Supersnelle levering en mooie producten

Supersnelle levering en mooie producten

Prima kwaliteit en pasvorm

Prima kwaliteit en pasvorm

Mooie sokken maar vallen ietwat klein�

Mooie sokken maar vallen ietwat klein uit .Moeten niet krimpen dus .Snelle levering en qua prijs niet al te duur

Snelle levering en goede kwaliteir

Snelle levering, netjes verpakt en met service behandeld. De sokken zijn van goede kwaliteit en komen overeen met de informatie op de site. Ik blijf mijn sokken voortaan hier bestellen.

goede kwaliteit

goede kwaliteit, prima service ,netjes verpakt ben zeer tevreden.

Prima kwaliteit sokken en maat is goed

Prima kwaliteit sokken en maat is goed. Alleen toch duur doordat er ook weer verzendkosten gevraagd worden....jammer. Dan ben ik met "gewoon winkelen" goedkoper uit..

Goed advies en mooie goed zittende sokken

Ik kon geen keus maken. Ik heb via chat advies gevraagd en dat opgevolgd. De volgende dag aangekregen en het was precies wat ik wilde hebben.

Verkeerde sokken besteld... toch goedgekomen :-)

Zelf niet gezien dat ik de "verkeerde" sokken besteld heb. Pas bij ontvangst zagen wij dat ik de verkeerde sokken besteld heb. 1 van de grootverpakkingen open gemaakt en getest, maar toch liever de juiste sokken. Hierop via de chat contact gehad met Amber van sokken.nl en in no-time geregeld dat wij de juiste sokken ontvangen. Wederom top geregeld, ondanks dat ik zelf niet goed heb opgelet. Grtz, Rob

Ik bestel hier vaker sokken en het is altijd goed.

snelle levering en sokken zijn prima

snelle levering en sokken zijn prima

Erg tevreden over prijs en service.

Mooie sokken van Puma en Tommy Hilfiger gekocht bij Sokken.nl. Meteen de volgende dag geleverd. Ik ben erg tevreden over prijs en service,

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!