Mooie Speedo zwembroek, past heel goed
Goede website. Correcte afhandeling bij verkeerde bestelling. Kreeg keuze tussen nieuwe bestelling (order) plaatsen en parallel geld terug of nieuwe bestelling plaatsen en verrekenen met retourbestelling. Zeer klantvriendelijk. Alles ook nog eens snel.
Goed zittende zwembroeken gekocht. Snelle levering en snelle mail reactie.
Hoi Jurrien, Goed zittende zwembroeken, snelle levering en snelle reactie op je mail, daar worden we blij van! Bedankt voor je feedback en graag tot een volgende aankoop. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Last minute een prima zwembroek gekocht. Kwaliteit en prijsverhouding top en supersnelle verzending!!!
Hoi Luuk, Wat leuk om te lezen dat de last-minute aankoop helemaal goed beviel! Dank je wel voor je positieve feedback. We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Draag hem elke dag in spanje
Hoi GJ, bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zoveel plezier hebt van je zwembroek. Mocht deze ooit aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ben zeer tevreden over de zwembroeken Ook ov er de snelle levering
Hoi Antoon, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze service én je aankoop. We wensen je veel plezier met je nieuwe zwembroek. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ik kan met diploma A zlinderslag zwemmen (diploma F)
Hoi John, bedankt voor je positieve beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Zit best lekker
Hoi Teun, Super bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zwembroek, hopelijk heb je er veel plezier van. Mocht deze een keer aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Snelle en correcte levering. Maat voering op de site klopt ook. Overzichtelijke site.
Hoi Raymond, Top dat je zo tevreden bent! Van overzichtelijke site tot snelle levering, we doen het met liefde. Graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Zwempak besteld. Ik kon kiezen bij bezorging uit diverse mogelijkheden ; ook ‘s avonds. Helaas kwam mail in spambox terecht daardoor mailtje gemist. Bevestigingsmail van badpak bestelling liet even op zich wachten maar is gelukt. Contact opgenomen met klantenservice. Deze reageerden snel en goed. Kortom hier ga ik vaker bestellen! Aanrader
Hoi G., Dankjewel voor je mooie feedback! Het is fijn om te lezen dat alles uiteindelijk soepel verliep en dat je tevreden bent over onze klantenservice. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Kyra – zwembroeken.nl
Zie boven
Hoi Will, Dank voor je positieve beoordeling. Comfort en kwaliteit vinden we erg belangrijk, dus we zijn blij dat dit je opvalt. We wensen je er veel draagplezier mee! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Snel en netjes geleverd. Mooie zwembroeken.
Hoi Gonnie, Bedankt voor je fijne feedback. We doen ons uiterste best om bestellingen niet alleen snel, maar ook met zorg te versturen. Geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is overgekomen. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ik had voor een zwembroek als deze toch wel wat meer kwaliteit verwacht, na 4×zwemmen de eerste slijtage sporen alweer duidelijk zichtbaar!
Hoi Gerdjan, bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de zwembroek niet naar wens is. We hebben je een mailtje gestuurd om hopelijk een passende oplossing te bieden. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Dit is de tweede keer dat ik hier bestel, de eerste keer zei ik dat ik waarschijnlijk weer bij hun zou bestellen en weer blij met mijn aankoop. Het kwam super snel binnen, de materiaal is weer top en het was ook goed te betalen. Ik weet heel zeker dat een derde keer bestellen ook zal gebeuren.
Hoi Jacco, wat geweldig dat je weer bij ons hebt besteld. Fijn dat je weer voor ons hebt gekozen en we onze belofte weer hebben waar kunnen maken. Graag tot de 3e keer (en misschien nog wel vaker). Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Hier kom ik terug
Hoi Maurice, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze ruime keuze en snelle bezorging! Zo maken we online winkelen nog leuker. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Zwemjammer zit perfect en het bestellen, versturen en bezorging was Super Perfect!!
Hoi Remco, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze service én je aankoop. We wensen je veel plezier met je nieuwe zwembroek! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Heel fijn dat ik een merk badpak kon aanschaffen voor letterlijk 18 euro goedkoper dan in een sportwinkel. Fijne en snelle bezorging. Aanrader en ik zal hier zelf ook zeker nog eens bestellen!
Hoi S., Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het super dat je ervaring zo goed was. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
De kwaliteit van de (aquapulse zwembril) is niet de best vergelijken met de prijs maar ik hem nog niet gebruikt.
Hoi Osama, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Hopelijk heb je straks veel plezier van je zwembril. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Snel ontvangen.
Hoi Walter, hartstikke bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je weer lekker kunt zwemmen, hopelijk heb je er veel plezier van. Mocht je zwembroek ooit aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Prima geregeld
Hoi Cees, Dankjewel voor je positieve beoordeling. We vinden het belangrijk dat bestellingen snel en zorgvuldig geleverd worden, fijn dat dit goed is gegaan! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Maat zwemslip was te klein (M). Wilde graag een grote maat (L) Retourneren ging gemakkelijk en de volgende dag al de nieuwe zwemslip ontvangen. Klantenservice was zeer behulpzaam en vriendelijk!
Hoi Eddy, bedankt voor je review! Goed om te horen dat het retourneren vlot verliep en dat onze service ook goed is bevallen. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Al jaren koop ik Speedo zwembroeken bij jullie, maar voor het 2e achtervolgende jaar gaat het met 2 zwembroeken niet goed na deze 7x gedragen te hebben. Ik heb mijn klacht via het contactformulier weer kenbaar gemaakt, dus graag aandacht hiervoor.
Hoi Ruud, bedankt voor je feedback. We hebben ondertussen contact met je gehad per mail. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Originele beoordeling
Leuke zwembroeken die lekker zitten.
Hoi Mirjam, Super bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zwembroeken, hopelijk heb je er veel plezier van. Mochten ze wel een keer aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Er mocht wel een binnenbroekje inzitten
Hoi Kristiaan, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We hopen dat ondanks er in dit model geen binnenbroekje zit je wel veel plezier hebt van je zwembroeken. We zien je graag nog eens terug in onze webshops. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
'S middags besteld en de volgende dag geleverd. Producten kwamen overeen. Niets op aan te merken.
Hoi Sebastian, Bedankt voor je mooie review! Snelle levering en producten die aansluiten bij je verwachtingen, daar doen we het voor! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.