Snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Niet op tijd geleverd.

Als een site zegt dat ze leveren binnen x uur, dan moeten ze leveren. No excuses. Anders moeten ze de informatie op de website aanpassen. Nu kwam de zwembroek toen ik al lang en breed op vakantie was. Maandag besteld. Vrijdag geleverd.

Vlotte levering

Fijne badslippers om te dragen

Goeie service

Snelle en goede levering en een mooi product

Snel geleverd en originele producten

Helaas te klein

Had helaas een maat te klein besteld. Wat jammer was. Echter na contact te hebben gehad met klantenservice, heb ik het product snel kunnen terugsturen. Alles snel en goed afgehandeld. Zeker een aanrader.

Zeer goed!

Snelle levering. Maar en kwaliteit perfect.

Tevreden! Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Het is top ik heb al eerder zwembroeken besteld bij jullie snelle levering wat moet je meer hebben

Perfect in lijn met mijn verwachtingen en heel snelle en vlotte levering!

Mooie zwembroeken, goede kwaliteit. Perfecte service. Heb natuurlijk niets moeten terugsturen, maar gezien deze ervaring heb ik er all vertrouwen in dat ook retours perfect afgehandeld zullen worden.

Mooie zwembroek Snelle levering

Veel keuzes goede kwaliteit snelle bezorging

Al jaren bestel hier mijn zwembroeken. Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden met de zwembroeken en van bestelling tot aan aflevering was het weer uitstekend verzorgd.

Snelle levering en super kwaliteit!

Bestellingen worden snel geleverd en kwaliteit is super!

Snel en goed

Geleverd wat ik heb besteld en de kwaliteit is prima

snel en correct

Netjes en snel bezorgt

Snel bezorgd

Gewoon recht toe recht aan besteld en snel bezorgd gekregen Zal vaker bestellen hier

prima zwembroek snelle levering

goede site snel geleverd ik zeg doen...

Goede kwaliteit

Past perfect

Niets op aan te merken

Snelle levering,alles perfect geregeld

Snel en goed geleverd

Maat klopt. Kleur goed omschreven en is mooi.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie zwembroek tegen een scherpe prijs

Makkelijk te bestellen deze mooie zwembroek. Scherpe prijs en snelle levering.

Snelle verzending

Goed en overzichtelijke website vandaag besteld en volgende dag binnen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.