de maten waren niet hetzelfde als bij .

de maten waren niet hetzelfde als bij ons in belgie en het terugsturen was zeer duur ik koos 116 als maat...(kids) bij ons is dat leeftijd 5-6 jaar hier was dat blijkbaar = small

Snelle levering, goede producten.

Op een vraag over het bestelde product .

Op een vraag over het bestelde product kreeg ik snel een duidelijk antwoord, zonder vertraging in de levering.

goede prijs/kwaliteit verhouding

goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering

Twee zwembroeken van hetzelfde merk .en toch niet goed.

Twee zwembroeken van hetzelfde merk (speedo), twee maal dezelfde maat, en toch in de bandbreedte bijna 4 cm verschil, of verkeerd gelabeld, of fabrieksfout. Broek weer terug moeten sturen, en hoop nu dat ik de goede maat krijg terug gezonden krijg.

snelle levering zwembroek

Zeer snelle en nette levering

Snelle levering. Tevens goede retourservice

Super tevreden.

Hij is erg blij met zijn nieuwe zwembroek.

veel keus

In elke prijsklasse en stijl is er wel wat te vinden. Slaag je hier niet, dan slaag je nergens! Ook nog eens snel geleverd...

Badkleding

Volgens de advertentie idd binnen 1dag het bestelde in huis. Goede interactieve website.

Snel en correct

Wij vonden de prijs zeer redelijk. Wel jammer dat de terugzending niet gratis is.

Duidelijke beschrijving en snelle levering.

Super!!

Snelle levering, overzichtelijk en mooi ingepakt in kadopapier! Toppie..!

Nette verpakking en snelle levering.

In ��n woord prima

Ruime keuze, aantrekkelijk geprijsd en snelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zeer snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Verkeerd afgeleverd.

Bij de buren afgeleverd die gelukkig zo eerlijk waren om het bij ons te brengen. Inhoud was conform verwachting.

Ik heb een Speedo zwembroek besteld bij zwembroeken.nl. Een hele mooie zwembroek en van goede kwaliteit. Hij werd de volgende dag al bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Snel en goede service!

Dit is een goede en betrouwbare website. Erg prettig en snelle service! Bedankt!

eindelijk

Lang gezocht naar zo een zwembroek! ... gevonden... van aankoop tot levering aan huis liep alles prima en snel.

Bezorg tijd te lang

Had zaterdag besteld werd op donderdag bezorgt had zwembroek besteld voor de vakantie jammer dat hij zo laat werd bezorgd

Top in klant vriendelijkheid

Kledingstuk was te klein. Met de oplossing zeer te vreden....bedankt

Perfect e uitvoering

Na bestelling de volgende dag twee zwembroeken ontvangen. Niet in een envelop, maar netjes verpakt in een brievenbus pakketje. Geweldig tot volgende keer.

Prima zaak

Goede en snelle service, ook met retourkwestie

zwembroek

In orde ! Bij Intersport Roermond gaan kijken ,alleen maar 20 x S , 30 x M en 10 x L. Zelf schuld als jullie geen zwembroeken in de winkel waar voor de rest alleen maar aanbiedingen liggen Zo gaat iedereen naar de webshops

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.