duidelijk en goede service.

Goed assortiment en super snelle bezorging. Toppie.

slechte levering veel te laat

slechte levering veel te laat

Zwembroeken

Prima levering

Goeie kwaliteit en zeer snelle levering

Goeie kwaliteit en zeer snelle levering

FANTASTISCH

goeie kwaliteit en snelle levering

Alles goed zou fijn zijn na bevestiging een mail mail te krijgen en niet pas als artikel verstuurd wordt. Verder snelle nette service.

Snel geleverd. Artikel precies zoals op foto

Zeker aan te bevelen

Duidelijke site , snelle levering. Top

Toppie

Goed product en snelle levering.

zwembroek armani

snel levering mooi broek

Goede zwembroeken en snelle levering.

Niks te klagen!

top levering

prima beschrijving van producten op de website. Zeer ruime keuze in stijlen. Zeer vlotte levering. Prijs is heel redelijk, zeker goedkoper dan in speciaalzaak. Let goed op de matentabel, die kan anders zijn voor ieder merk zwemkleding.

Snelle bezorging. Goede communicatie. Goede aanbieding.

Snelle en correcte levering.

Prima.

Was de eerste keer dat ik besteld heb, maar artikel is goed aangekomen.

Aan alle verwachtingen voldaan

Duidelijke en eenvoudige bestelmethode. Bezorging uitstekend. Het bestelde artikel was 100%

Gewoon goed

We waren op vakantie, en het bleek na een aantal malen van de glijbaan gaan, dat mijn zwembroek toch zijn beste tijd had gehad. Hier in de buurt kon ik zo niets vinden. Daarom besteld via deze website. Perfect. Een dag later lag het paket klaar bij de camping receptie..... keurig geregeld..

Prima levering, goed en snel.

Snel en goede levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima kwaliteit. En afspraken worden keurig nagekomen.

Top aanbod

Na veel grote webshops te hebben afgestruind naar een mooie zwembroek, bij deze site terecht gekomen. Hier was zoveel goed aanbod dat het ineens een luxe probleem werd. Uiteindelijke keuze was perfect. Zeer tevreden nu.

De bestelling correct en op de voorspelde tijd ontvangen. De HOM zwembroek is precies zoals getoond op de site. Mijn advies: Wil je een mooi op het lichaam aansluitende zwembroek neem dan wel een M ipv L. Kom zeker eens terug voor een volgende bestelling.

Tevreden

Tevreden met levering alleen had er iets meer tape gebruikt mogen zijn.

Snel geleverd, goede producten

Producten besteld, volgende dag in huis. Omschrijvingen van de producten komen goed overeen met de werkelijkheid. Enige nadeel zijn de verzendkosten indien je iets retour wilt zenden. Verder snelle en goede service.

Snelle levering en een prima prijs. Top??

Supersnelle levering

Snelle levering, Duidelijke site. Model was precies zoals beschrijving

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.