Top bedrijf!!

Super leuke en vriendelijke medewerkers!

Zoals het hoort !

Service zoals het hoort !

Super en snel

Gister besteld, vandaag in huis????????

Snelle levering, correcte afhandeling

Heb 2 maal iets besteld en beide keren had ik de dag erna de artikelen in huis. Overzichtelijke site en snelle service.

Heel snel geleverd

Levering

Snelle levering en goede afhandeling

1e ervaring dus nog geen 5 sterren.

Geen problemen gehad, snelle bezorging/prima prijs.

Grote keuze, goede website en snelle afhandeling

Kortom, niet te veel verder zoeken en gewoon zonder gedoe zoeken en bestellen.

Levering en ruiling

Levering is snel maar het is erg jammer dat jullie geen antwoordnummer hebben voor ruilingen en retouren. Kost dus �7 om iets terug te doen. Beetje jammer

mooie producten en goede service

Ik heb laatst ��n brunotti zwembroek en vier T-shirts besteld, de volgende dag kwamen ze binnen en ik heb niks te klagen. Alle producten zien er zeer goed uit en de bezorging was zeer goed.

Klantvriendelijk, mooie kwaliteit en perfecte levering

mooie producten die snelle zijn geleverd en een super vriendelijke klantenservice...

Erg leuk en sportief om te zien!

Super snel1

Super snel geleverd en keurig ingepakt.

Snelle levering. Helaas 1 van de 4 stuks niet geleverd...

Op de site werd een kassakorting beloofd. Dat werkte niet maar na 1 mail werd dat alsnog geboekt. Dat is top!

Fijne website en mooie produkten

Via Google deze site gevonden en een keuze kunnen maken uit een behoorlijke collectie zwembroeken. Uiteindelijk twee zwembroeken naar mijn zin gevonden, snel geleverd en beide exemplaren gehouden.

Ruime keus, snelle levering

Veel keuze, snelle levering. Retourzending helaas voor eigen rekening.

Goede telefonische klantenservice en op tijd geleverd

Vijf sterren

goede snelle bezoging

je hebt genoeg keuze

Gewoon goed.

Correcte afhandeling

Duidelijke site. Snelle bestelling. Goeie prijs.

Snelheid levering & communicatie met klant is prims

Alles prima onder controlle

Zeer tevreden over de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.

Betrouwbaar en snel

Ik had mijn zwembroeken na twee dagen in huis (de eerste dag na mijn bestelling was er niemand thuis om ze aan te nemen) en ze pasten perfect. Ik raad zwembroeken.nl zeker aan!

Snelle levering fijne zwemboek

De snelle levering helemaal top

De zwembroek van 2016!

Ik zag deze kleur(mintgroen) en dacht moet deze kleur zwembroek hebben dit is de trend kleur van 2016 super tevreden mee en past super!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.