De hele verwerking gaat prima. Enige nadeel vind ik dat het erg onduidelijk is welke maat je moet kiezen. De ene keer is het S M L etc. Dan staat de maat weer aangegeven in 39, 40, 41 etc. Ook stond de maat in 5,6,7 of 8. Ronduit waardeloos. Daarnaast is de weergave op beschikbaarheid van maten ook niet handig. Website technisch valt er nog het e.e.a te verbeteren. Verder loopt de verwerking van de bestelling keurig. Duidelijke communicatie qua emails en updates. Verpakking en levering is keurig en optijd.

Perfecte afhandeling, zeer snelle levering , inhoud zoals besteld

geweldig

nvt!!!!!!!!!!!

goede service,snelle bezorging

smiddags besteld,de volgende dag al in huis,top

Juiste en snelle levering

Goed en betrouwbaar

Zwembroek

Mooie kwaliteit en snelle levering!

duidelijk overzicht, snelle service

ruime sortering zwembroeken met duidelijke foto's om tot een keuze te kunnen komen. Snelle levering, vandaag besteld overmorgen in huis.

Zwembroek

Snelle en goede afhandeling. Kleuren zwembroeken moeilijk te beoordelen op website

Aan de dure kant maar wel mooie spullen

Helaas retour voor eigen rekening en 30 euro voor een broekje is normaal. Dat is jammer. Kwaliteit communicatie en achteraf betalen is erg fijn.

Voor 17 uur besteld, volgende dag in huis!

Zoals beloofd op de website; voor 17 uur besteld, volgende dag in huis!

Goede info en snelle correcte levering.

Betrouwbare site

levering

Perfecte en supersnelle levering

Perfecte service, ook bij retour en ruilen

Snel in levering en communicatie, vervagende artikelen werden direct verzonden. Aanrader!!

Goed & snel

De bestelde zwembroek voldoet precies aan mijn verwachtingen. Het juiste product en snel geleverd. Wat wil je nog meer!!

Top service!

Leuke artikelen! Snel geleverd!

Goed. Zoals beloofd geleverd.

Voor het eerst online zwembroeken besteld. Super goed bevallen. Mooie omschrijving van de producten. Duidelijke maten erbij. Ook wat het model draagt en wat zijn lengte is. Zodat je het goed kan inschatten hoe het product bij je zelf valt. Erg goed. Super.??

PRIMA!!!!!

Duidelijke website zeer ruim assortiment, en snelle vlotte levering.

supersnelle levering en correct product

5sterren

5 sterren snelle levering zit perfect gewoon top

Goed en snel

Snelle levering. Retourneren zou wat makkelijker kunnen.

Zwembroek top! Levering op tijd.

Het is gewoon goed zo!

Nooit meer,

Nooit meer, je moet �6,95 betalen om terug te sturen en je hebt nog niets. Waardeloos

Hippe zwembroek, vlotte levering

Snelle levering, keurige mails over verzending, track-and-trace. Fijn dat ik met een fashion cheque kon betalen!

gewoon prima

Geleverd wat gevraagd is en keurig op tijd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.