wat jullie zeggen doen jullie ook. petje af en de bestelling was optijd

????

Perfect! Ik bestel zeker vaker bij jullie!!

1 tegenvaller , rest OK

Een tegenvaller dat ik moest bellen of het pakketje al bij de ontvanger was, had geen emailtje gekregen met de Trace en Track code

aankoop zwembroek

Zwembroek was niet meer leverbaar. Mocht geld terug of een zwembroek uitzoeken naar mijn keuze, ook al was deze duurder. Goede service.

Service zoals het moet!

Snelle en correcte bediening!

levering binnen 2 dagen, Past perfect, goede kwaliteit.

Super snel en betrouwbaar!

Mooie kwaliteit broeken en snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen!

Prima niet uit uitzonderlijk gewoon goed

Gewoon goed alles netjes en optijd geleverd

�n ook nog mooi ingepakt!

Fijne website, snelle service en met zorg (gratis) ingepakt! Zwembroeken passen perfect. Mijn zoons zijn er erg blij mee.

Prachtige zwembroek en stipte levering!

Voor de eerste keer besteld via zwembroeken.nl en zeker aan te bevelen: de zwembroek was exact zoals op de foto, de maat viel correct en de levering zeer stipt. Wat een prettige meevaller:)

Zoals beschreven

Keurige pasvorm; mooie zwembroek en supersnel bezorgd.

prima service veilige site

Goede service.

Zwembroek snel geleverd. Helaas was de maat niet goed echter het retournering ging ook snel en probleemloos. Goede webwinkel.

Zeer tevreden over zwembroeken.nl

Ik ben zeer tevreden over het gemak waarmee ik mijn bestelling heb geplaatst. De prijs was de goedkoopste op het internet en mijn bestelling is meteen de volgende dag bezorgd. Ik zou zwembroeken.nl zeker aanbevelen!

Goede service en snelle levering

Na een probleem te hebben gahad met een zwembroek, werd deze keurig en netjes opgelost. Kreeg binnen week bericht en een kortingscode. Supper!

goede en heldere site.

snel en adequaat behandeld.x

Snelle levering, erg netjes verpakt en ook nog alles (gratis!) apart ingepakt in kadopapier. Zeker een aanrader!

Top geregeld !!

2 zwembroeken besteld, stipt geleverd, goede prijs/kwaliteit. Ik zeg doen !!

Prima nakoming van de bestelling.

Weinig toe te voegen, gewoon prima en nette prijs.

Snel en perfect geleverd.

De volgende dag al thuis.

super

Overzichtelijke website met zeer snelle en duidelijke bestelling en dito levering

Zwembroek CK

Prima bezorging, een tevreden klant hier.

Prima collectie, snelle levering, TOP

Goed gedaan!

Bestelling Speedo zwembroek

Over de kwaliteit, tijdigheid, verpakking en prijs van de door mij bestelde zwembroek ben ik volledig tevreden. Zwembroeken.nl geefterzelfsduidelijk formulier bij wanneer je het wilt retourneren.

prima winkel

zie boven in de titel ::P

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.