Leuk bedrijf

Mooie overzichtelijke website. Goede snelle levering. Ook de toon in de correspondentie is leuk en vlot. Prima club

mooie zwembroeken

Mijn zoon is erg tevreden met zijn zwembroeken

Snel en goed geleverd!

............

Goed!

Gewoon goed!

perfecte afhandeling

Niets op aan te merken

Supersnelle service

Ik kende deze website niet, maar de ervaring is ronduit Uitstekend! Snelle levering en daarmee een betrouwbare partij!

geweldige service

geweldige service

Supersnel

Ze maken de supersnelle levering waar!

Top levering

Uitermate snelle correcte levering.

dik in orde en de juiste informatie

alles overzichtelijk en hoe het pakketje thuis komt echt een aanrader

perfecte verzorging van product

Goede en perfecte begeleiding van aankoop naar bezorging.

Gewoon goed

Levering en service waren goed !

Goed bezig

Snelle probleem loze levering.

Gewoon goed

3 zwembroeken besteld , snelle levering , binnen anderhalve dag in huis in degelijke verpakking. Wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail , over status bestelling. Kortom gewoon goed Bijkomend voordeel , je moet/kan apart aanklikken of je nieuws wil via de mail , dus bij nee geen ongewenste vervuiling in je mailbox

Prima geregeld

De aankoop is goed en soepel verlopen. Mooie kwaliteit en de aankopen ook nog leuk ingepakt.

ik ben zeer tevreden

snelle levering, precies wat ik bestelde en ik ben dus heel tevreden.

Zwembroek Speedo besteld

Zwembroek binnen ��n dag geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachting

Zwembroek

Snelle goede service. Duidelijk proces

prima levering

doen wat ze beloven , en netjes op tijd

Slechte service en bedrog

Ik heb een zwembroek gekocht als cadeau voor iemand. De zwembroek was netjes ingepakt maar het prijskaartje zat er nog aan. Op de website stond dat de zwembroek in de aanbieding was, van (geloof ik) 35 euro naar 24 euro. Op het prijskaartje stond gewoon 24 euro. Dit noem ik mensen dingen onder valse voorwenselen verkopen.

Goede klantenservice, vlugge en makkelijke retourservice

Mijn vragen over de producten voordat ik het kocht werden spoedig beantwoord. Ik heb een van de producten teruggestuurd - ik kreeg meteen een retoursticker en spoedig het geld terug.

Gewoon prima.

Beste prijs!

Produkt netjes geleverd in karton (altijd beter dan plastic), en ook nog eens netjes ingepakt in cadeaupapier inclusief een apart strikje. Betrouwbare/accurate service met tracking.

KLASSE!

Snelle levering, leuk verpakt en klantvriendelijk e-mailcontact bij vragen

Leuke producten, niet veel

Wat jullie hebben is leuk. Helaas, niet een groot assortiment, kan komen doordat het winter is. Wat tegenvalt is het retourneren. Zelf 3 euro aan postzegels betalen en een retourformulier van niks. Artikelnummer stond nergens expliciet vermeld op het factuur. Beetje lastig dus. Ik ben verwend door wat de grote bedrijven bieden. Toch ben ik positief en heb veel vertrouwen in jullie. BIJGEWERKT: 4-12-15 Joyce van Zwembroeken.nl heeft contact met mij opgenomen voor het retourneren. Vriendelijk geholpen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.