Snelle levering en mooie producten

Prima ervaring met dit bedrijf van bestellen tot afleveren

Site is overzichtelijk en makkelijk bij bestellen; de levertijd was conform afspraak.

Heldere site, eenvoudig te bedienen. Levering binnen twee dagen dus ook super geregeld allemaal. E�n klein opmerkinkje. Als ik een broek wil bestellen, krijg ik pas in de bestelmodule te zien welke maten (niet) voorhanden zijn. Misschien kan dat beter al bij de beschrijving van het produkt worden aangegeven. Maar zoals gezegd: Peanuts. Ben erg tevreden.

fantastische service

Ik ben zeer positief over de bestelling en kordate afwikkeling. Bedankt!

Goede kwaliteit snelle service

Niks op aan te merken. een 10 dus

topwinkel

super!, vlugge levering

snel bezorgd

zwembroek voldoet aan verwachtingen, no nonsens site en waar voor je geld

Brunotti zwmebroek

Prima service, snelle afhandeling van de order. Kudo's voor het volgende: Zwembroek is niet geleverd ivm staking PostNL. 1 dag later na telefonisch contact nieuwe zwembroek bezorgd. Top service.

uitstekend, meer korting, nog meer sterren

Gewoon dik in orde

Slippers bestelt voor 34,90 werd vermeld dat indien ik voor 10 cent aan artikelen zou bijkopen ik geen verzendkosten hoef te betalen. Absurt natuurlijk. Even gebeld en dit was opgelost. Enige nadeel is dat je maar 1 kortingscode kunt gebruiken en ik hierdoor niet de welkomskorting heb gekregen.

Niks aan te merken

Goed product, snelle levering, goed verpakt.

Gewoon top

Zwembroek besteld, de dag erna netjes bezorgd zoals beloofd.

Snelle levering !

Jammer genoeg viel de de Bj�rn Borg zip short te groot en deze terug moeten sturen.

dik in orde

zwembroek was iets later in huis, dit had te maken met de PostNL staking. Niets op te merken richting Zwembroeken.nl

Niets ontvangen !!!

Ga over een paar dagen op vakantie en bestelde nog snel een zwembroek - nu al dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Geen bericht, niets - waardeloos!

Snel

Snelle levering en erg klantvriendelijk ! ( ik had ook een bestelling op sokken.nl en werd achteraf geattendeerd dat ik geen verzend kosten hoefde te betalen en deze zouden ze terug storten )

Snel en goed

De bestelling 'smiddags gedaan en de volgende dag in huis, Perfect!!

Goede service.

Komen echt hun afspraken na!! Heel positief!! Aanrader!

Prima website!

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen, snel in huis

Prima! Snelle levering van een goed product.

Voldoet aan de verwachtingen

Prima en netjes verzonden

super snel, alles correct, prima dus!

super snel, alles correct, prima dus!

zeer goede service

Mijn beoordeling is: ik had een zwembroek besteld. Tot mijn verasing kreeg ik de verkeerde thuisgestuurd. Nadat ik had gebeld en ook de zwembroek hield kon ik deze retour zenden. Ik deed dat niet en kreeg iets cadeau. Ik vind hierdoor de service super....

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.