Snelle goede service..

Goede service, en snelle levering, prima.

Goede en snelle levering.

super

zeer snel en goed, ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging

Bezorging was goed en snel. Alleen was de maat niet goed dus terug gestuurd en moest toen verzendkosten betalen.

Prima service, Mooi product

Service is uitstekend!

Ik had een zwembroek besteld van Tommy Hilfinger. Helaas bleek de pasvorm toch niet goed te zijn. Gelijk gemaild en binnen een dag reactie met daarin alle benodigde info! Prima Service!

Goede service, voldoet aan verwachtingen

Producten zijn snel thuis bezorgd, zoals beschreven wordt op de site voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Gratis ingepakt in kado papier, wat de bestelling nog leuker maakt. En scheelt zelf weer inpakken. Goede kwaliteit zwembroeken, geen min punten te benoemen over deze web shop.

Blij met een zwembroek van zwembroeken.nl

Vanaf het uitzoeken op de site tot aan het aantrekken voor de spiegel, ben ik zeer tevreden over mijn zwembroek. de kleuren kloppen De pasvorm klopt De maat is goed. De site is duidelijk en gemakkelijk. De bezorging snel. Dat alles bij zwembroeken.nl!

Goede en snelle service!!

Ik had snel een zwembroek nodig voor me zoon. Smiddags besteld volgende ochtend in huis!! Top service! !!??

Snel

Snelle afhandeling van verzendingen en betalingen!

prima!

goede service,vandaag besteld,morgen in huis

Goede klantenservice

Perfecte service, alles netjes geregeld. Personeel is aardig en men staat je netjes te woord. Snelle levering en op tijd, zoals men je beloofd.

super stoere bjorn borg zwembroeken

Deze zwembroeken zitten heerlijk, sluiten goed aan en zijn prachtig van kleur en vorm. Zwembroeken.nl is een fijne site, makkelijk en goed overzicht. snelle levering en de zwembroeken waren prachtig ingepakt. Heel hartelijk dank.

gewoonweg super

snelle levering correcte levering gewoon een goede webshop.

Volop keus - prima service

Volop keus en prima service. Pakket paste in de brievenbus.

heerlijk geen problemen!!! snel en juist!

Maken waar wat ze beloven

Snelle levering, leuk ingepakt. Product voldoet aan verwachting, scherpe prijsstelling.

Prima ervaring met Zwembroeken.nl. zondag besteld en dinsdag geleverd.

Snel en betrouwbaar

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Prima en snel

Prima en snel

Snelle service, netjes afgeleverd !

Mooie site ! De producten snel in huis. En keurig ingepakt !!

Goede tot uitstekende service

Alleen de levering in een niet afgesloten doos vond ik wat vreemd, maar alles zat erin dus ok.

Super deze zeer snelle service!

Super deze zeer snelle service! Het was de eerste bestelling en volgens mij niet de laatste!

2 toffe zwembroeken gescoord

Inmiddels was ik bij heel veel winkels geweest om een zwembroek te scoren en net zo vaak ging ik met lege handen de deur weer uit. Totdat ik voor de fun zwembroeken.nl intikte in Google en waarachtig; het bestond ook echt. Hier vind ik een enorme keuze waaronder Bj�rn Borg zwembroeken die ik tot dat moment nog nergens was tegengekomen. Besteld en met 2 dagen in huis, bovendien nog mooier dan op het plaatje. Helemaal blij en over 3 weken de show stelen op Ibiza.

Perfect!

Onze bestelling was supersnel binnen en in perfecte staat binnen gekomen. De bestelling voldoet aan onze verwachtingen. Ga zo door!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.