Uitstekende communicatie over bestelling en aflevering, allemaal volgens verwachting.

Hele goede nette service. Snelle bezorging en goedggeholpen....

Topservice

Bestelling binnen twee dagen binnen!

De mensen van zwembroeken.nl hebben mij echt geweldig geholpen. Ik had een zwembroek besteld en kon de bestelling via de link volgen. Toen Postnl aangaf de broek geleverd te hebben had ik echter nog niets ontvangen. De mensen van zwembroek.nl beloofde mij dit uit te zoeken bij Postnl en omdat ik deze week al op vakantie ging stuurden ze mij ook (kosteloos) een nieuwe zwembroek. Dat noem ik goede service. Ik kan deze webshop bij iedereen aanbevelen

prima webshop

Makkelijk bestellen, snelle levering, prima maatvoering & kwaliteit.

snelle levering, uitstekende routing

Snel goed en redelijk van prijs

PERFECT EN SNEL

SNELLE LEVERING UITSTEKEND PRODUCT

Goed en snel

Bestelling snel afgeleverd, netjes verpakt, kwaliteit sproduct. ..

Maakt waar wat ze beloven. Nette site. Verzorgde verpakking. Zeer tevreden.

Perfectecsnelle levering

Perfecte , snelle levering

Prima zwembroek, voor een goeie prijs!!!!

Goeie zwembroek voor een goed bedrag!! Maat valt redelijk groot, dus je kunt gerust een maatje kleiner dan normaal bestellen.

Snelle levering en vriendelijk contact, geld werd snel retour gestort bij een zwembroek die niet paste.

Super snelle en correcte levering

Zeer tevreden. In de avond besteld en de volgende ochtend al in huis.

Het bedrijf doet wat zij beloven , meteen ontvangen , goede kwaliteit en service

Betrouwbaar / snel en prima levering

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke site, snelle levering en goed kwaliteit! Hier ga ik vaker bestellen

Overzichtelijke website en keurige afhandeling.

Overzichtelijke website en keurige afhandeling.

Makkelijk besteld, correct geleverd. Goed dus.

Ruime keuze snelle levering

Voor het eerst besteld via deze site en ik ben niet teleurgesteld. Ruime sortering en snelle en zorgvuldige levering.

Goede verpakking en snelle bezorging!

Afgelopen week een zwemboxer gekocht. Het zat netjes verpakt en was op tijd bezorgt. Al met al toppie

Alles is goed afgehandeld.

Perfect, alles is verlopen zoals dat hoort bij een goed bedrijf.

Geweldig verlopen en snel.

Prima bedrijf ik had er nog nooit van gehoord alle afspraken waar gemaakt ....zal er in de toekomst weer bestellen.

Alles snel afgewikkeld, prima service en alles volgens verwachting. Volgende zwembroek zal ik zeker weer hier bestellen.

goede service

een van de zwembroeken was niet compleet (touwtje ontbrak) Na bellen was er de volgende dag al vervanging binnen en nog voordat de oude retour was gezonden.

Helemaal top

Helemaal veilig en snel winkelen, ik maak de blits met mijn zwembroek op Kreta straks

Na telefonische hulp ��k nog eens een supersnelle levering!

Even gebeld om te vragen of de maat 176 overeenkomt met een smal heren, daarna besteld en de volgende dag al bezorgt. top!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.