waardeloos

De bestelling is niet op dag van levering aangekomen. Had een leuk weekend weg met mijn vriendin gepland zij had de roze diesel broek wel lekker gevonden op mij lichtbruine huid. Heb hierover al gemailed en er is te kennen gegeven dat het pas op woensdag komt dus na mijn weekendje weg met mijn vriendinnetje. Jammer ik hoop dat het a.s. woensdag wel aankomt.

perfecte kwaliteit en snelle levering.

perfecte kwaliteit en snelle levering.

goede service

behulpzame mensen

Toppie

De service van zwembroeken.nl is prima. Wij hadden de verkeerde maat besteld. Hierover hadden we gelijk een mail weg gedaan. Deze werd meteen beantwoord en de maat werd aangepast!

Alles conform verwachting

De bestelde goederen kwamen 1 op 1 overeen met de plaatjes op de website en hadden de bestelde maat. Daarnaast vond levering binnen 2 dagen plaats. Kortom, zeer positieve ervaring.

Top geregeld

Bij zwembroeken.nl heb ik een zwembroek besteld en binnen twee dagen netjes thuis afgeleverd. Tussendoor nog een bericht dat ze hem op de post hebben gedaan. Helemaal goed!!

Gewoon goed.

Razendsnelle levering conform afspraak. Ze doen wat ze beloven. Goed prijs - kwaliteit verhouding.

prima internetshop met snelle levering

prima internetshop, met veel keuze en goede kwaliteit. snelle levering, volgende keer weer

zeer goed

zeer tevreden snelle service goede verpakking

Uitstekende service

Prima en snelle levering, niks op aan te merken.

Diesel zwemshort

Afgelopen vrijdagmiddag een Diesel zwemshort uitgezocht welke zaterdagochtend al op de mat lag. Super snel ?? Echter verbaasde het mij wel dat de labels er los bij zaten, als of hij eerder gedragen zou zijn.

Ruim tevreden

Goede service, snelle levering, uitgebreid assortiment en tegen prima prijs

Speedo Heren Zwembroek

Zoals de naam van de zwembroek al zegt ... speedo je zwembroek in huis, ook zonder vooraf te betalen...! Ga zo door met deze snelle service!

Positief!

Iets voor 17.00 besteld en volgende dag in huis. Product was netjes verpakt en is van goede kwaliteit, kortom ik ben tevreden!

Zwembroek

Voor de eerste maal kleding (zwembroek) via internet gekocht. Ging perfect! Duidelijke site, goede info over status van de bestelling. Een aanrader!

Snel , goede prijzen, gratis verzending!

Binnen 24 uur geleverd, meerdere maten genomen om te passen. Vandaag de broeken terug die te groot zijn, ben er van overtuigd dat deze afhandeling en terugstorting vd betaling ook correct verloopt.

Snelle levering ,goede kwaliteit.

snelle levering, netjes verpakt, product zoals omschrijving.

Ik had vorig jaar maart een zwembril bij Zwembroeken.nl gekocht die in oktober stuk ging wat niet meer te repareren viel. Na contact met Zwembroeken.nl te hebben gehad en om verzendkosten te besparen en ik geen vertrouwen in de kwaliteit van de zwembril had heb ik gevraagd of ik bij de eerstvolgende aankoop bij zwembroeken.nl /sokken.nl of boxers.nl korting zou kunnen krijgen waarmee ze akkoord gingen. Het contact was professioneel en vriendelijk en ik heb afgelopen week een zwembroek gekocht (met korting) waar ik uiterst tevreden mee ben.

Zeer snelle en nette levering!

Zeer snelle en nette levering!

Kwaliteit slechte!!

NL : Kwaliteit zeer slecht..dus ik had niet verwacht iets van een schande.. Langzaam service.4 dag kwam. Ik geef 2 sterren goed uw site naar oman. Ik geloof niet dat de reacties hier is de waarheid van

Alles volgens afspraak

Snelle bevestiging, snelle levering, product klopt. Een goede webshop.

zwembroek

Super, de volgende dag de zwembroek al in huis, verzonden in brievenbusdoos, dus hoefde er niet voor thuis te blijven, ideaal

beloofd, volgende dag geleverd

Vind het belangrijk als ze doen wat ze beloven, vandaag bestld en morgen geleverd,en dat hebben ze gedaan.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering: geheel tevreden

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.