duidelijk en snel

Zwembroek snel binnen en door de nieuwsbrief aanmelding korting. veel keus en vergelijking met andere webshops

snel en punctueel

Zou ik zeker deze site aanraden, makkelijk bestellen, snelle levering

Snel

Correcte en snelle levering. Mooie Bjorn Borg zwembroek voor mijn zoon.

Top zwembroeken snel geleverd!

De gekozen zwembroeken werden snel en netjes afgeleverd. 1 van de broeken was te klein, wel jammer dat je bij zwembroeken de portokosten voor retourzendingen zelf moet betalen.

super mooi en goede kwaliteit

Zeer goed snelle levering goede prijs en kwaliteit

Heeeeeel snel en prima kwaliteit

Ik zocht 2 zwembroeken voor vakantie. Donderdag besteld en vrijdag werden ze al gekeverd. Helemaal top.

krijg de verkeerde kleur zwembroek binnen

Ik heb een rooie zwembroek besteld krijg ik een roze thuis. Dat kan toch niet?!

topper

snelle levering en veel keus

Netjes geleverd

Volgens afspraak geleverd, keurig in een doosje.

snelheid

de service is heel goed voor 16.00 besteld de volgende dag voor 12.00 in huis een top service daarom ook 5 sterren

Ik had een zwembroek besteld, helaas bleek het niet meer op voorraad te zijn. Zij hebben mij hier snel over geinformeerd en ik mocht een andere zwembroek uitzoeken. Als het goedkoper was kreeg ik de rest terug gestort, ook mocht ik een duurdere zwembroek uitzoeken en ik hoefde daar dan niet voor te betalen. Prima service en ik was erg happy met de zwembroek. Goede Service en Klantvriendelijk!

Snelle levering, prima kwaliteit. 3 heren zwemshorts besteld. Voor herhaling!

Uitstekende service

Ik had een broek besteld waar na levering enkele productiefouten in bleken te zitten. Nadat ik dit gemeld had bij Zwembroeken.nl hebben ze mij direct een ander exemplaar gestuurd. Het foute exemplaar heb ik daarna kosteloos kunnen retourneren. Oftewel, uitstekende klantenservice.

snelle service

snelle service

Kwaliteit en service zoals het hoort!

Snel besteld, snel verstuurd! Keurig.

Perfect! Snelle levering

De levering was snel dus goed geregeld.

Snel geleverd en mooi verpakt.

Voor de eerste keer iets besteld. Zeer snel geleverd en naar volle tevredenheid.

toppie!

Duidelijke site, ruime keuze, snel en goed geleverd.

snelle goede transactie

Goede webshop die doet wat ze beloven.Snelle levering voor een goede prijs.

prima en snelle levering

snelle behandeling van de order en goed ge�nformeerd over stand van zaken. Zwembroek is prima kwaliteit, kortom tevreden.

Uitstekende en vriendelijke service. Jammer van de hoge retourkosten!

Qua service en producten zou ik Zwembroeken.nl bij iedereen aanbevelen. Snelle en vriendelijke reacties van de medewerkers en ook de levering is vlekkeloos verlopen. In mijn geval had ik helaas een maatje te klein besteld, waardoor ik mijn 1e bestelling retour moest sturen. De kosten voor een pakketje zijn dan buiten verhouding. Wellicht dat ze hier nog afspraken over kunnen maken met Post NL, net als veel andere online aanbieders.

Super, bestelling was vlot binnen.

Ik zou zo weer wat kunnen bestellen, snel en makkelijk.

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke site, heldere communicatie over mogelijke levertijden en eventuele kosten en het product was keurig op tijd geleverd.

perfect geregeld!!

Prima website: met afvinken vind je zo je door jou gewenste zwembroek. Ruime keus. Verder loopt alles op rolletjes!! .

Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact bij info over bestelling

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.