veel keus

Goede website met hele goede service, kan er niets anders van maken. Was de 1ste kennismaking, maar beslist geen spijt van.

Prima prijs en levering

Bij zwembroeken.nl een Bjorn Borg zwembroek gekocht. Overzichtelijke site, geen problemen met bestellen en afrekenen. De zwembroek werd keurig binnen enkele dagen geleverd. Kortom, zeer tevreden,.

gewoon goed

Netjes op tijd. En zwembroek ook mooi

Zwembroeken.nl heeft snel bezorgt, de zwembroek was goed verpakt, eerst in plastic zakje vervolgens in kartonnen doosje, paste gewoon door de brievenbus. De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd.

Snelle levering, goed product!

Pakketje was de volgende werkdag in huis en ook nog leuk ingepakt!

keurig geregeld

Uitstekende site en een snelle bezorging

Niets op aan te merken. Eenvoudig te bestellen en de volgende dag in huis.

geen problemen, alles goed

snelle levering, geen problemen.zeer tevreden

Zeer betrouwbaar

Beslist een aanrader

Goede en snelle service.

Alles zoals het hoort

Goede prijzen , goede traceable verzending makkelijke betalingswijze

Doen wat er van ze verwacht wordt

Bestelling volgende dag ontvangen. Bij retouren netjes een mailtje dat de spullen zijn ontvangen en meteen geld terug gestuurd. NETJES.

Een zwembroek in een supergave kleur, super pasvorm. Top.

We zochten een mooie zwembroek. Deze site was heerlijk overzichtelijk en de kleur van de zwembroek zoals deze op de site staat, zo is deze ook in het echt. Supersnelle levering en we zijn gewoon erg tevreden, volgende keer zeker weer.

Mooie zwembroeken en op tijd geleverd.

Voor de tweede keer een bestelling gedaan en mooi op tijd geleverd. Het zat in een deugdelijke verpakking en alles klopte. Prima firma.

reuze deal

Vlotte en zeer snelle afwerking en levering voor een meer dan concurrentiele prijs.

Snel en goed geleverd.

Een webshop met ruime keus en zeer snelle levering.

Makkelijk besteld, zeer nette en snelle levering!

Ik kon deze zwembroek niet vinden in de winkels, na ff googlen zo gevonden, besteld en de volgende dag al in huis. Super!

mooi artikel, snelle levering

Ik ben blij met de zwembroek (Speedo). Dit is het favoriete merk van mijn man, maar steeds moeilijker te krijgen.

Net zo prettig en goed als vorige keer.

Prima adres om je zwembroek te kopen.

Dik tevreden.

Groot aanbod, eenvoudig te bestellen, snelle levering, keurig verpakt, duidelijk hoe evt. retour te sturen. Jammere is dat de kosten voor het retour zenden voor eigen kosten zijn. Het bedrag is overigens binnen 3 dagen al teruggestort.

Snelle en correcte levering

Eerste keer iets besteld, gebruikersvriendelijke site en snelle, correcte levering

Lekker snel - dat is ie wel!

Moeilijk om nog aan een leuke zwemslip te komen midden in de boxerswereld. Hier had ik keuze genoeg. Een leuke kleur, precies de goed maat en verrassend snel in huis. Helemaal tevreden!!!

Aanrader!

Snelle levering en gebruiksvriendelijke site...top!

perfect!

snel en netjes

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.