Klaar voor een duik in de zee

vlotte, in het oog springende zwembroek door zijn leuke kleuren

Zou het prettig vinden als je via de site je retourzending in kunt brengen. Is nu nergens een bewijs van.

Kon mijn retourzending niet aangeven via de site. Moet er nu maar op vertrouwen dat alles goed komt.

Supersnel en goed!!

Voor herhaling vatbaar,

Supersnelle levering

Zwembroek uitgezocht en voor 4 uur besteld volgende dag al bezorgt . Bij volgende aankoop 10% korting gelijk weer een bestelling geplaatst. Ook veel goedkoper als in de winkel Toppy moet je ff kijken op die site

Zeer duidelijke website en supersnelle afhandeling (perfect)

2 zwembroeken besteld waarvan er 1 tegenviel in werkelijkheid. Andere uitgezocht en na tel. contact besloten om de nieuwe te bestellen en de andere retour te zenden! Andere dag netjes een mail dat de retour zending was binnengekomen en dat ze direct het bedrag zouden terugstorten. Nieuw bestelde broek netjes thuis gekregen (binnen 24 uur) en het geld weer terug op de rekening. Zijn zeer betrouwbaar en supersnel in het afhandelen. Een webwinkel welke zeker is aan te bevelen. Gr, Kees

De eerste keer maar zeker niet de laatste

Alles ging buitengewoon snel en voortreffelijk

Goede duidelijk site, snel geleverd

Goede site, snel geleverd. Goede prijzen. Mijn zwembroek werd in een groot kartonnen pakket verzonden, dit had ook gewoon in een bubbelenvelop gekund. Scheelt weer verzendkosten en is nog makkelijker ook.

Snelle levering!

Mooie zwemshorts

Een uitstekend bedrijf!

Speciaal voor mij is bij de dealer een zwembroek in mijn maat besteld. Ik werd nog voor mijn bestelling door medewerkers netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn maat beschikbaar werd. Daarna besteld en tijdig en goed verpakt geleverd. Superservice!

Voor 16.00 besteld en de andere dag om 12 uur al in huis.Helemaal top!!!

Geweldig!

Deze site is geweldig! Mooie zwembroeken veel keuze en leuke prijzen en ook nog eens super snel in huis! Alleen als je het wilt terug sturen kost het je geld.. Die is iets minder?? maar al 2 keer besteld en heel blij mee

Leuke zwembroek

Vlot in huis woensdag besteld donderdag in huis.

Snel, veilig en een ruime keus

Mooi zwembroek en goede pasvorm

Geleverd zoals beloofd

Ff niet goed gekeken, dacht dezelfde broek te kopen als borg maar dan 10 euri goeiekoper. Deze heeft alleen geen touwtje, nu maar kijken of tie net zo lekker goed blijft.

Snelle service en afhandeling

Super snelle service en keurige levering!!

Prima geregeld

Een zwembroek besteld, in laten pakken als cadeautje en de volgende dag keurig in een doosje ontvangen. Dus, prima geregeld

perfect

Zwembroeken besteld op een duidelijke, heldere site correcte afhandeling betalen zonder problemen geleverd op tijd.

Gewoon goed geregeld!

Klinkt een beetje raar om iets 'gewoon goed' te vinden, maar vaak blijkt het lastig om iets goed te organiseren. Bij zembroeken.nl is het besteltraject eenvoudig en duidelijk. Levering ging snel, goede verpakking, duidelijke bon en het juiste product. Het klopt gewoon allemaal.

perfect

mijn zoon was zo tevreden dat hij wilde dat ik nog zo'n zwembroek bestelde, de service is geweldig...zeer tevreden dus

vlok, netjes goed product, volle tevredenheid

Meteen bestellen prettige service vlot

kort en bondig perfect

snelle bezorging netjes op tijd geleverd en goed zeker een aan rader.

prima site

goede kwaliteit

Ruim aanbod, goede prijs, snelle bezorging , klantviriendelijke service!

Een aanrader!

Goede informatie, snelle levering!

Op de website werd aangeraden het betreffende artikel een maat groter te bestellen dan je gebruikelijke maat. Deze info was in mijn situatie in ieder geval correct. Daarnaast een erg snelle levering. Kortom ik ben zeer tevreden!

kek broekie gekocht, zit prima!

kek broekie gekocht, zit prima!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.