Snel, simpel & goed

Correcte afhandeling en snelle levering. Prijstechnisch interessant. Enige minpuntje: niet alle maten van een product zijn te bestellen.

Prima prijs kwaliteitverhouding en snelle levering

Goede kwaliteit zwembroeken en snelle levering.

geweldig snelle service; goeie zwembroek

geweldig snelle service; goeie zwembroek

Tevreden met mijn 0nline aankoop

Wat ik besteld had klopte met de geleverde artikelen duidelijke site ,zeer tevreden.

Makkelijk bestellen, probleemloos geleverd.

Valt weinig over te zeggen en dat is ook prima. De bestelling was er binnen een paar dagen, alles in orde.

Alles tot in de puntjes geregeld. Alleen 1 puntje voor verbetering je kunt een zwembroek ook gemakkelijk in een envelope doen kan die namelijk zo in de brievenbus. Hoeft de koerier het pakketje niet bij de buren af te geven. Groeten een tevreden klant.

Topwinkel

perfecte service goede communicatie via mail.

Verkeerde info op website

Op de site staat: voor 16.00 uur bestellen is de volgende dag in huis!. Dus op zaterdag een zwembroek besteld v��r 14.00 uur. Ik krijg maandagochtend een mail dat de zwembroek op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur wordt bezorgd terwijl ik 's morgens om 11 uur het vliegtuig in ga. Onjuiste informatie dus op de site.

Prima service, snel geleverd

Goede. Snelle levering.

Ruime keuze en vlotte verzending

Het blijft vaak een kwestie van keuzes maken. Bestel ik online of ga ik de stad in om te passen en kopen. Bij zwembroeken.nl had ik zoveel keus dat ik die ook kon maken. Hun snelle levering en goede service heeft mij niet teleurgesteld. De zwembroek ligt klaar om gebruikt te worden.

Prima produkt, zonder bezorgkosten, thuis

Ik had dit produkt ook op een andere site gezien maar met bezorgkosten. Donderdag besteld, zaterdag bezorgd.

Zeer correcte en snelle levering,ideaaaaal.

Tis gewoon een makkelijke site waar veel op staat te veel! Haha nee en geen verzendkosten super

snel en betrouwbaar

2 zwembroeken besteld, prijs was prima en ondanks drukke kerstdagen waren ze er de dag na kerst al binnen. Prima dus

Hoge kwaliteit zwembroek eenvoudig besteld en geleverd.

Ik was op zoek naar een mooie, hoge kwaliteit zwembroek in mijn (grote) maat, het liefst van een gerenommeerd merk en moest best even zoeken op Google totdat zwembroeken.nl kwam bovendrijven. Ik was blij met de website waar je op veel verschillende manieren kunt zoeken naar alles wat met zwemmen te maken heeft. Ik heb gezocht op maat en merk en kon al snel een zwembroek van mijn gading vinden! Speedo! Selecteren en afrekenen ging heel vlot en al meteen na het weekend had ik mijn bestelling in huis. Hele mooie zwembroek, over mijn ondergoed heen gepast en ik heb nog nooit zo'n mooie, lekker zittende en aanvoelende zwembroek gehad! Bij de zwembroek zat het bericht van zwembroeken.nl dat je 'm mocht ruilen als hij niet paste mits je 'm over je ondergoed heen had gepast. Maar dat was in mijn geval niet nodig :-) Duim omhoog voor zwembroeken.nl !

Goede communicatie, snelle verzending, prima geregeld!

supersnelle service

ook bij retourzending goede service: snel geld terug

Snel en accuraat

Binnen 24 uur geleverd

Supersnelle service

Mooie zwembroek, mooi materiaal, maar toch teruggestuurd, want ik vond hem te kort.

Snel, brede collectie en keurig verzorgd!

De bestelde spullen werden snel bezorgd, ik werd precies op de hoogte gehouden, waren supernetjes ingepakt, geweldig! Prima webwinkel, gaat bij mij op de ' hier kan ik gerust nog eens bestellen '- lijst.

De verwerking en levering van de bestelling was helemaal goed en snel

De verwerking en levering van de bestelling was helemaal goed en snel. Ik kan deze site echt aanbevelen.

Zeer tevreden !

Via zwembroeken.nl heb ik 2 zwembroeken aangeschaft. De zwembroeken waren zeer snel binnen, en precies zoals afgebeeld. Ook fijn dat zwembroeken.nl bij een omschrijving zet wanneer een maat groot of klein valt. Het seizoen voor zwembroeken was al afgelopen, maar mijn cli�nt had ze nodig voor zijn zwem activiteit. Zwembroeken.nl was voor mij een zeer grote uitkomst. Dit scheelde mij een hoop tijd. Bedankt.

Helemaal tevreden

Helemaaltevredan. Product snel geleverd volgens afpsrak.

Heel blij met nieuwe aankoop.

Ben erg tevreden met bestelde zwembroek, goede pasvorm en mooie lichtblauwe kleur en gelukkig ook de goede maat. Moest wel eerst uitzoeken, hoe om de kortingscode te vinden. Nadat ik die per e-mail had ontvangen, kon ik w�l verder met invullen.

gevonden wat ik zocht

Had een nieuwe zwembroek nodig. In de fysieke sportwinkels was het seizoen al afgelopen. Hier gevonden wat ik zocht voor prima prijs.

snelle en betrouwbare levering!...top !!

Snelle en betrouwbare levering!...top!!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.