Prima producten, prima levering niks aan het handje

Maandag twee zwembroeken besteld, woensdag in huis, alles prima verpakt en kwaliteit zoals verwacht. E-commerce, geen rocket science maar erg fijn als het gaat zoals verwacht.

snel!

ruime keuze, snelle berzorging. Naar een winkel gaan kost meer tijd en dan ben je ook nog beperkt in je keuze,

goede service

Zeer net bedrijf levering optijd, en klantenservice reageerd optijd super

Zeer goed!

Snelle levering, en erg leuk dat er twee leuke beachkadootjes bij waren gevoegd. E.e.a. Is zeer goed door onze puberzoons ontvangen!

Snell levering

Mooie zwembroek en nog een leuke zonnebril erbij gekregen, deze heeft mijn zoontje ingepikt. Snelle levering en geen verzendkosten. Echter stond er in de brief dat je 10% korting krijgt met de klantenkorting, echter kan ik de code nergens vinden. Ondanks toch erg tevreden. Top ga zo door!

Super snelle levering! Mooie overzichtelijke site!!

Echt een aanrader

Snelle levering, en ook nog in een brievenbus verpakking!

Zeer snelle levering

Zeer goede service!

Zijn zeer tevreden!

Super service!

Uitstekend, prima geholpen. Doen wat ze beloven, zal er zeker vaker kopen.

Super goed bevallen!

Voor het eerst kleding, in dit geval een zwembroek, gekocht via internet. Snelle service en keurig verpakt! Ik ga zeker reclame maken voor Zwembroeken.nl!

Perfect.

Gister besteld vandaag in huis, zwembroek teklein !! Geen paniek , maatje groter bestellen zwembroek volgende dag in huis . Keuze zat

Wat een snelheid en fantastische service!

Nadat ik had gebeld, omdat de zwemboxer die ik nodig had, er niet in de juiste maat was, hebben ze intern van alles geregeld met snelheid en tussendoor mij op de hoogte gebracht. Kon daarna bestellen en de volgende dag stond er al n postbezorger voor de deur met n doosje, waanzinnig! Mijn mannen lopen er goed bij in Frankrijk! Menig bedrijf kan hier iets van leren! Dikke duim voor Ruth en Jeroen.

supersnel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis. Netjes per stuk verpakt in leuk kado papier en daar betaal je niets extra's voor dat noem ik nog eens service.

Duidelijke website, goede levering, kortom perfect!

Zwembroek besteld, zit als gegoten. Duidelijke website en breed assortiment!

Prima geregeld

inderdaad gewoon snelle levering.

Prima en snelle bezorging

Binnen een dag binnen en netjes verpakt. Goede service.

Ik zit nog steeds te wachten!!!!

Heb NOG steeds niets ontvangen!

Direct en duidelijk. Snelle response op mail en snelle en accurate levering!

Beste Zwembroek.nl, Bedankt voor de goede service en levering. Ik ben erg tevreden. En.... je zit als gegoten! Groet, Coos

Ondanks vermeld dat het naar Belgi� moet,versturen ze het toch naar Nederland

Nog steeds niet ontvangen

Goed is goed!

Gezocht. Gevonden en vervolgens snel geleverd. Ben tevreden.

duidelijke site, goede service en snelle levering

Op zondagavond besteld en op dinsdag netjes met de post ontvangen. Zeer tevreden.

Ruim assortiment en snelle levering, jammer dat er geen kindermaten tussen zitten

Overzichtelijke site en goedkoper dan in de winkel. Ik zocht gericht naar een zwembroek die was uitverkocht, en gelukkig hadden ze hem hier nog. En fijn dat er bij werd vermeld dat ik 1 maat groter moest kopen omdat ze klein uit zouden vallen. Gelaagde koop! Nadeel is enkel bij retour zending dat ik kosten moet betalen.

Goede service, snelle levering, en goede niet goed geld terug garantie!

Prima service!

Mooi product, snelle levering en goede klantenservice

Blij met mijn aankoop van een zwembroek. Had wat vragen per mail over de levertijd wegens mijn vakantie en kreeg hier binnen 10 minuten 's avonds laat nog antwoord op!! Dit zie je nergens tegenwoordig! En een dag later zat zoals beloofd zat hij ook in de bus!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.