Snel verzonden dus snel geleverd :)

Snel verzonden dus snel geleverd :)

Snelle levering, alleen jammer dat bij retourneren je moet betalen.

Goede en snelle levering. Alleen de verzendkosten en dat je moet betalen met retourneren vindt ik jammer.

goede kwaliteit

De bestelde zwembroek voldoet helemaal aan de beschrijving en dus de verwachting. Alleen jammer dat het wat langer duurde voordat deze geleverd werd. Normaal iets voor 2200u via i-net besteld is de volgende dag geleverd, nu de 3e juli besteld en pas de 6e juli geleverd, dat is jammer, waar dat dan ook aan heeft gelegen??? Verder heel tevreden met het bestelde....

Uitstekende service en oplossingsgericht!!

Op dinsdag een zwembroek besteld bij zwembroeken.nl in de veronderstelling dat deze de volgende dag door de brievenbus kon. PostNL bedacht zich dat dit niet mogelijk was en om 17.30 nog gebeld naar zwembroeken.nl. Hier werd ik uitstekend en vriendelijk geholpen door een medewerker welke bereid was mij alsnog en voor de tweede maal een zwembroek toe te sturen via pakketpost. Vandaag is mijn zwembroek geleverd en kan ik deze morgen meenemen op vakantie. De andere zwembroek mag ik na mijn vakantie terug sturen. Een groot compliment voor zwembroeken.nl, het team en de service. Keep it up!

Zoals ik het wil...

Te druk om voor de vakantie nog ff een zwembroek te halen en bij Wehkamp was alles uitverkocht. Dus waar stuurt Google je naartoe? Zwembroek.nl. Uiteraard, duh! Hhmm...zal 't wat zijn? Toch maar doen? Super! Grote keus. Alle merken, modellen,maten. Goede prijs. Snel en makkelijk besteld. Volgende dag in huis. Precies goed, precies zoals ik het wil, precies zoals het hoort. Nu vakantie, zon & zwembad. Yes!

vlot en goed

bestellen en binnen 2 werkdagen in huis,

Goed en lekker snel

Ondanks een kleine tegenvaller(xxl besteld maar per ongeluk een xl gekregen buiten jullie schuld om stond fout op de verpakking)alles binnen een kleine week afgehandeld. Geweldig!

Zeer snelle en goede service ondanks staking van Post.nl

Ik had een zwembroek besteld en op de site stond dat deze in 24 uur zou worden geleverd. Er was echter een staking van de Post.nl bezorgers en ik vreesde dus dat de zwembroek niet in 24 uur zou worden geleverd, maar wat schertste mijn verbazing. De zwembroek werd gewoon binnen 24 geleverd. De zwembroek is overigens precies wat ik ervan verwacht had, past prima en is van goede kwaliteit. Ik ben dus zeer tevreden met zwembroeken.nl

Kwaliteit en snel geleverd!

Mooi zwembroek, de dag na bestelling keurig geleverd in een platte doos; dus onbeschadigd. Heel tevreden!

Super Service...!

Ik zag dat zwembroeken.nl een actie had van Tommy Hilfiger. Als je 2 zwembroeken kocht kreeg je een strandlaken cadeau.. Helaas hadden ze de kleur zwembroek die ik wilde hebben niet in hun assortiment, vervolgens contact opgenomen om te vragen of ze die kleur alsnog kunnen leveren. E.e.a. Was uitgeZocht en ik werd heel snel terug gebeld, en ja hoor het was mogelijk! Ook heb ik gevraagd of ik die strandlaken (die ik cadeau) zou krijgen kon omruilen met een andere, ook dat was geen probleem! Dus heb ik het direct besteld en volgende dag was het netjes bezorg en ook eens ingepakt. Ik ben super tevreden met de klantenservice, echt een topservice, klantgericht!!

prima service, zoals beloofd 1 dag later bezorgd

prima service, zoals beloofd 1 dag later bezorgd

goed georganiseerd

Goed geregeld. Keurig optijd. Ckr een aanrader

Supr service!

Had de zwembroek nodig voor vakantie, maar hij was niet aangekomen. Toen wilde de organisatie meteen een andere opsturen, zodat ik hem zeker zou krijgen. Nu was dat niet nodig, want de broek kwam t�ch binnen. Maar wat een superservice is dat! Een dikke tien !

Gemakkelijk uitzoeken en bestellen uit een goede collecite. Zondagavond besteld en dinsdag in de brievenbus. Helemaal tevreden.

Maakt waar wat belooft wordt

De bestelling was niet de meest ingewikkelde, maar prijs kwaliteit verhouding is prima. Zwembroek binnen wanneer was aangegeven. Al met al prima afgehandeld.

bezorging prima op tijd

Gewoon op tijd afgeleverd zwembroek van goede kwaliteit gewoon in orde

Brede keuze en zeer klantvriendelijke presentatie.

Een zwembroek kopen is een lastige klus. Vaak hebben winkels slechts een beperkt aanbod. Zwembroeken.nl maakt het allemaal veel gemakkelijker. Zij bieden een ruime keuze met nuttige informatie.

uiterst tevreden!

super, snel geleverd. extra info omtrent maat was correct.

Snelle afhandeling.

Goed geregeld en verzorgd.

Het is een mogelijkheid voor de volgende keer

Prima service en snelle levering

Ik had 2 zwembroeken besteld waarvan er een verkeerd geleverd was na een telefoontje had ik binnen 24 uur de juiste zwembroek ontvangen klasse!!!

Prima service die je mag verwachten.

Werd meteen netjes verstuurd de bestelling zoals het hoort.

Super, ik ben erg blij.

100% goed alles perfect.

Snelle levering. Dikke plus!!!

Een duidelijke site en snelle levering.

erg goed

snelle bezorging, geen verzend kosten, keurig te woord gestaan.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.