Gemak
Hoi Kees, bedankt voor je review. We doen ons best om bestellen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Goede pasvorm
Hoi Jan, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze service én je aankoop. We wensen je veel plezier met je nieuwe zwembroek! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
BESTELLING GEPLAATST EN ZEER SNEL GELEVERD
Hoi! wat super leuk om te horen dat je zo blij bent en ons dat laat weten. Dankjewel! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling, en ben je ooit aan vervanging toe, je weet ons te vinden. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Hoop gedoe om een kaartje die ze zo bij de fabrikant kunnen bestellen.
Hoi, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben ondertussen al per mail contact hier over gehad. Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Ik had twee zwembroeken gekocht: binnen 2 dagen waren ze binnen, netjes verpakt.
Hoi Josine, Dank voor je fijne review! Wij zorgen voor de zwembroek, jij voor de zomervibes. Veel plezier ermee! Groetjes, Kyra - zwembroeken.nl
Vlotte bezorging en mooie zwembroeken voor een leuke prijs. Ik ben er blij mee.
Hoi Fred, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Bestel een zwembroek uit 60 Verschillende modellen. Krijg mail dat die niet leverbaar is. Kan dan ineens kiezen uit nog maar 20 modellen. Bestel opnieuw: wederom niet leverbaar. Winkel om de hoek gewoon voorraad met ruime keus en ook goedkoper. Zwembroek.nl mag lekker blijven zwemmen.
Hoi PJ, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat jammer om te horen dat we jouw product helaas niet meer op voorraad hadden, onze excuses voor het ongemak. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en kunnen we je dan wel tevreden maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Koop en levering was prima volgens de afspraak
Hoi Alphons, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops, en kunnen we dan 5 sterren scoren! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Post nl heeft er een zooitje van gemaakt. Maar uiteindelijk toch afgehaald en ontvangen.
Hoi Bert, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat fijn om te horen dat de zwembroek perfect past. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
zijn perfect passende boxers van Puma sport 2-pack microfiber long boxers blauw , u voelt niet dat u ze draagt, veel comfort en mooi. snelle levering.
Hoi Ivan, Bedankt voor de 4,5 sterren! Goed om te horen dat je tevreden bent met de goed passende boxers. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
2 x een zwembroek besteld. Snelle levering en je krijgt wat je besteld . Prijs is ook goed .
Hoi Lute, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Hopelijk kun je nog heel lang met je aankoop. Maar mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard graag nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Hoi Olivier, We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit van je aankoop. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Ik plaatste de bestelling en heel snel kreeg ik de informatie dat hij verstuurd word.
Hoi Dick, Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn te horen dat alles omtrent je bestelling goed verliep. Daar daar streven we naar! We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
....
Hoi, We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zeer snelle en correcte levering, en willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld. Kom je nog eens langs/terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snelle levering en artikel zoals beschreven, perfect!
Hoi Henrie, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mooie zwembroek voor mijn zoon
Hoi Sylvia, Bedankt voor de vijf sterren! Leuk om te horen dat je een mooie zwembroek hebt weten te scoren voor je zoon bij ons. We wensen hem hiermee veel zwemplezier! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Bjorn Borg broeken zitten veel te hoog waardoor ik de band moet omslaan anders dragen ze niet fijn. een echte tegenvaller!!
Hoi Hans, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat de boxers anders uitvallen dan verwacht. Mocht je advies over boxers nodig zijn, mag je uiteraard contact met ons opnemen, We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Voor de eerste keer hier besteld. Leuke zwembroeken voor goede prijs. De levering verliep vlot en dus niets om te klagen.
Hoi Johan, Supertof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, we willen je hier graag voor bedanken. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering én de goede prijs van de zwembroek. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
De levering is ook goed dus mocht je een zwembroek nodig hebben kan je met een gerust hart bestellen. Groeten,
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Hopelijk kunnen we dan 5 sterren scoren. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Deze zwembroek viel mij op, niet alleen vanwege de groene kleur (mijn favoriet), maar ook omdat deze is voorzien van een aparte onderbroek die sluitend en erg comfortabel zit. Inmiddels heb ik de broek in het zwembad uitgeprobeerd en het voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Hoi Jan, Supertof dat je ons 4,5 sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je zwembroek. We wensen je veel zwemplezier en hopen je nog eens weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snelle levering en prima kwaliteit!
Hoi Patricia, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de prima kwaliteit. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Als een site zegt dat ze leveren binnen x uur, dan moeten ze leveren. No excuses. Anders moeten ze de informatie op de website aanpassen. Nu kwam de zwembroek toen ik al lang en breed op vakantie was. Maandag besteld. Vrijdag geleverd.
Hoi Michiel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat je jouw pakket later hebt ontvangen. Door de drukte bij PostNL heeft de levering helaas vertraging opgelopen, onze excuses hiervoor. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Fijne badslippers om te dragen
Hoi Marc, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk om te horen dat de badslippers fijn zijn om te dragen. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop, én hopen dan 5 sterren te scoren! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snelle en goede levering en een mooi product
Hoi John, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Hoi Fons, Super tof om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering én onze originele producten! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.