Leuke zwembroek snel geleverd

Leuke zwembroek snel geleverd

speedo

snelle levering super

Bestellen en betalen ging eenvoudig op.

Bestellen en betalen ging eenvoudig op de website en de zwembroeken werden snel geleverd. De maat meteen goed

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering, duidelijke communicatie

Heel veel keuze

Heel veel keuze, overzichtelijke website, goede filters, bestelling snel in huis. Ook ruilen/retourneren eenvoudig en snel

Komen afspraken na

Komen afspraken na. Leveringen als op de site vermeld staat, netjes op tijd.

Volgens verwachting en snel geleverd.

Volgens verwachting en snel geleverd.

Eersteklas service

Zeer correcte, snelle, proactieve en vriendelijke klantenservice. Top!

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Snelle levering, veel keuze en vergelijkbare prijs als bij andere aanbieders

Ik kan iedereen deze firma aanraden.

Ik kan iedereen deze firma aanraden.

Prima tevreden

Heldere website, prima aankoopproces, snelle levering met updates. en fijne zwembroeken (Shiwi)

De bestelling is op tijd bezorgd

De bestelling is op tijd bezorgd. De zwembroek is goedgekeurd en zal gebruikt worden.

Snelle service, zwembroek was me te klein,terug gestuurd met de post, gelijk maat groter besteld, volgende dag al in huis.

Fijne site en Snelle levering

Fijne site en Snelle levering, ??

*****

***** uitstekend

Snelle service en mooie producten ontvangen!

Snelle levering van mijn bestelling. Producten zijn naar verwachting.

Voorbeeld van perfektie

De site is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Een ruim assortiment en een snelle levering.

Het is mijn eerste x dat ik via deze.site besteld

Het is mijn eerste x dat ik via deze site besteld en had 3 zwembroeken besteld heb er 2 gehouden en 1 terug gestuurd was gratis verzending boven de 35 euro en daar zat ik dik boven je stuur 1 terug moet je verzendkosten betalen beetje appart staat niet goed aangegeven en je verwacht ook een beetje service na de klant toe

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Echt klasse! Goed product.

Heel snel en netjes geleverd!

Heel snel en netjes geleverd!

Prima service, volgende dag in huis!

Prima website

goede verzending, product was correct.

Snelle levering en netjes verstuurd

Snelle levering en netjes verstuurd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.