Uitgebreid assortment en snelle levering

Uitgebreid assortment en snelle levering

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

Prima kwaliteit zwembroek

Prima kwaliteit zwembroek. Vreemd dat als ik de zwembroek via bol.com had besteld geen verzendkosten hoefde te betalen. Mooi was wel de kortingsbon van �20,00 van wijnvoordeel. Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel. Derhalve een zeer tevreden klant.

Prima snelle levering

Snelle levering en alles naar verwachting

Erg tevreden

Duidelijk site en snelle levering erg tevreden

We hebben onze bestelling zelf moeten.

We hebben onze bestelling zelf moeten opvolgen noch de post noch de mail liet weten dat ze geleverd werd

super snelle bezorging.

super snelle bezorging.. alleen was het brievenbus post.. maar dit stond niet op het pakketje.. dus heeft de postbode bij iedereen aangebeld om het mini pakketje aan te nemen.. uiteindelijk zoeken WIE het heeft aangenomen.. dat was niet handig

Snelle levering goed produkt

Snelle levering, mooi product.

Uitermate snelle levering

Uitermate snelle levering; product bevalt zeer goed.

snelle levering en goed produkt

snelle levering en goed produkt

Zeer goede prijzen en snelle verzending

Zeer goede prijzen en snelle verzending

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering. In de avo d besteld en de dag er na al binnen!

Goede kwaliteit en super snel.

Goede kwaliteit en super snel geleverd!!!!!

Goed overzichtelijke site

Goed overzichtelijke site. Snelle levering en prima zwembroek

Prima service en levering.

Prima service en levering.

Supersnelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering, genoeg keuze. We zullen hier zeker nog bestellen

Zeer nette prijs

Zeer nette prijs. Mooie Website. Goede communicatie over de bestelling en verzending. Kom er zeker weer ??

probleemloos bestellen

probleemloos bestellen, keurige levering en afhandeling

Snelle levering in goede verpakking

Snelle levering in goede verpakking

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Besteld en snel geleverd.

Uitstekende afhandeling

Uitstekende bezorging. Helaas was de zwembroek te klein. Ook was het materiaal me te dun, dus geretourneerd. Jammer dat er geen handzame maattabel is die bijvoorbeeld heupwijdte in inches converteert naar de juiste maat voor de betreffende zwemslip. De retourvoorwaarden zijn goed beschreven en de afhandeling ervan ging uitstekend.

Super service

Super service, keurig contact. omdat een zwembroek niet meer op voorraad was kon ik een andere zwembroek uitzoeken van het zelfde merk die zelf wat duurder was zonder extra kosten. En werd ook kosteloos opgestuurd. Echt super gewoon.

Snel geleverd, prima producten

Zwembroek past precies, is mooi, zwemt geweldig, second skin-ervaring, op tijd geleverd, de tussendoor info was optimaal.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.