Top sit

Top sit Bijzonder goede prijzen , goed maat. Levering 1 dag later dan gepland maar was een fout van het postorder bedrijf.

Belofte maakt schuld

Bestelling voor 22.00 uur de volgende dag in huis is niet gelukt i.p.v zaterdag werd het maandag, ging dinsdag op vakantie dus nu geen probleem, verder zeer tevreden.

Zeer snelle levering en voldoet aan de.

Zeer snelle levering en voldoet aan de verwachting. Super.

Netjes verzonden alleen jammer dat je.

Netjes verzonden alleen jammer dat je niet gratis kan retouren als iets niet past

Wat je ziet in de webshop is wat je.

Wat je ziet in de webshop is wat je krijgt. Een mooie van goede kwaliteit zwembroek! Heel blij mee!

Duidelijke website met goede.

Duidelijke website met goede filtermogelijkheden. Duidelijk bericht over bestelde artikelen en aflever datum. Snelle en geheel kloppende aflevering van de bestelde zwemkleding. Retour gestuurde artikelen met direct bericht van ontvangt en snelle terugbetaling. Enige 'min' puntje is dat de retour niet gratis is (2,95 euro per teruggestuurde zending wordt in mindering gebracht), aan de andere kant zal je dat al in de prijs zitten bij sites waar je wel gratis kunt retourneren (en als je niet retourneert, heb je dat dan al betaald).

Alles ging perfect

Alles ging perfect. Snelle levering en fijne zwembroeken met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering Super spullen

Goed en netjes alles geregeld ga zo door

Goed en netjes alles geregeld ga zo door

Snelle levering netjes verpakt ik ben.

Snelle levering netjes verpakt ik ben tevreden

Hele snelle levering en dat alles voor.

Hele snelle levering en dat alles voor kwaliteit met een mooie prijs. Top dus!

Snelle levering. Wij bestellen hier zeker nog eens.

Het is prima verlopen snel en goed

Het is prima verlopen snel en goed

Snelle levering! Fijne zwembroek!

Van te voren goed advies ontvangen over.

Van te voren goed advies ontvangen over maatstelling. Verder prima en correcte aflevering via PTT Post.

Erg tevreden over de prijs en levertijd.

Erg tevreden over de prijs en levertijd.

Zeer snelle levering van de zaken die.

Zeer snelle levering van de zaken die ik zocht en bij hun vond. Zeer tevreden! Ik kom zeker terug!

Gemak bij het bestellen en snelle.

Gemak bij het bestellen en snelle levering.

Prima site en vlotte levering

Prima site en vlotte levering Zondagmiddag besteld en maandagmorgen, binnen 24 uur, probleemloos geleverd. Een prima prestatie.

Super snelle levering zo vlak voor de.

Super snelle levering zo vlak voor de vakantie!

Top bedrijf ze leveren super snel en.toppers

Top bedrijf ze leveren super snel en kwaliteit is super

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Goede website met goede zoekmachine en.

Goede website met goede zoekmachine en een goede keuze aan betaalmethoden. Ook het wordt de bezorging van het bestelde product duidelijk vermeld,

ik ben een tevreden klant

ik ben een tevreden klant

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.