Makkelijk bestellen optijd aangekomen.

Veel simpeler gaat het niet worden.

Snel, simpel en doeltreffende service wat betreft levering.

Snelle levering en mooi T-shirt

Snelle levering en mooi T-shirt

Goedemwebsite en correcte afhendeling

Goedemwebsite en correcte afhendeling

Snelle levering en mooie producten!

Top! Snelle levering, mooi ingepakt, voor herhaling vatbaar!

Leuke zwembroeken snelle levering

Leuke zwembroeken snelle levering

Een perfecte verzorging van bestelling.

Een perfecte verzorging van bestelling tot aan levering. S,avonds om 18.00 besteld en de volgende dag om 12.30 uur geleverd.

Keurig netjes verzorgd en prima.

Keurig netjes verzorgd en prima kwaliteit

Eindelijk weer een site, die doet wat ze beloven! Voor 22 uur besteld is echt de volgende dag binnen. Superblij want ik moest lastminute nog een cadeautje halen ;-)

Goede winkel

Handige site, snelle levering

Snel geleverd. En een goede kwaliteit.

Makkelijk ruilen

Makkelijk ruilen Had een zwembroek besteld, bij binnenkomst bleek die toch te klein. In de verpakking een duidelijk omschrijving om de zwembroek retour te doen en direct een grotere maat besteld. Kon zelfs de oude verpakking gebruiken om de zwembroek terug te zenden. Ideaal. Binnen 3 dagen een nieuwe zwembroek. Wat een service!

correct en snelle levering

correct en snelle levering

Hij vindt heerlijkmpuma box geweldig

Hij vindt heerlijkmpuma box geweldig

Zwembroek

Zeer tevreden , veel keuze, goeie kwaliteit. Vlugge levering ! Bedankt !

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit, we hadden een strandlaken besteld, deze werd heel snel geleverd en tot onze verrassing was het ook nog heel leuk ingepakt. Dank daarvoor !

IK ben zeker ZEER tevreden over dit.

IK ben zeker ZEER tevreden over dit product !!!

Zwembroek

Prima zwembroek, snelle levering.

Ik ben er super blij mee

Ik ben er super bl8j mee Goede kwaliteit

Zwembroek

we hebben een zwembroek aangekocht. Zeer goede kwaliteit, snelle levering.

Supersnelle levering

Supersnelle levering - meedenkende helpdesk

Geweldige service.

Geweldige service. Zwembroek besteld die achteraf niet meer op voorraad was. Keurige mailwisseling en nieuwe zwembroek ( zelfs duurder ) kunnen bestellen. Zonder extra kosten wel te verstaan. Uitstekend geregeld allemaal.

Prima snelle levering.

Prima snelle levering.

Op de bestelling heb ik niets aan te.

Op de bestelling heb ik niets aan te merken en de gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen. Alles is correct en zeer snel geleverd en ik heb geen negatieve opmerkingen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.