2 paar dezelfde slippers maar toch verschillend

Het ene paar slippers waren PRIMA! De andere (zelfde maat, zelfde merk) waren iets te wijd aan de voet. Jammer :-(

Hilfiger zwembroek. zwembroeken nl. heeft gereageerd onmin review en een en ander keurig opgelost.

Ik kocht een Hilfiger zwembroek. Deze vallen twee maten te groot . Waarom word ik hiervoor niet gewaarschuwd . Dat voorkomt veel ellende en retourkosten. Deze zwemroek, was al een keer retour gestuurd. De verpakking was open. Jammer

Vlotte en goed service volgens.

Vlotte en goed service volgens verwachting.

Bas Smit bedankt ;)

Supersnel geleverd. Netjes verpakt. Hele fijn E CK sokken (met dank aan Bas Smits sokkentest). Voor mij zijn de aanbiedingen van derden niet nodig in de doos. Eerder irritant dan relevant.

Top bedrijf

Zeer correcte behandeling en afhandeling van mijn aankoop. Zelfs beter dan gewenst. Top bedrijf om je aankopen bij te doen. Zeer aanbevelingswaardig. Marc.

Zeer correct en duidelijke afhandeling.

Zeer correct en duidelijke afhandeling van de bestelde zwembroeken.

Alles keurig afgeleverd goede info over.

Alles keurig afgeleverd goede info over het product bedankt.

Heel keurig opgelost zwembroek die ik.

Heel keurig opgelost zwembroek die ik besteld had was niet in mijn maat leverbaar. Mocht een andere uitzoeken zelfs als hij duurder was dit ook gedaan top opoplossing

Alles liep eigenlijk perfect

Alles liep eigenlijk perfect, geen op of aanmerkingen, heb 2 zwemshorts besteld en deze heel snel ontvangen. Het zijn kwalitatief erg mooie zwembroeken en ik ben er erg blij mee. Compliment voor jullie zorgzame afwikkeling van de mijn bestellingen.

Perfect geregeld

Er deed zich iets voor, maar dit hebben ze perfect opgelost. Klasse!

Een zwembroek besteld volgende dag.super

Een zwembroek besteld volgende dag netjes geleverd identiek als op foto super.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, zeer te vreden over de producten

Snelle verzending

Snelle verzending, vlotte afhandeling, kortom prima webwinkel.

S avonds besteld en inderdaad de.

S avonds besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Helemaal geweldig.

Vlot bezorgd

De bezorging was vlot en de zwembroeken zijn net zo mooi als ik had verwacht. Een puntje van kritiek is dat de doos onderweg open gegaan was of beschadigd was. Er zat een sticker van PostNL op. Maar de inhoud is prima overgekomen. Een tip voor zwembroeken.nl is om de doos nog eens met duct tape goed dicht te maken in plaats van alleen maar te vouwen.

Alles zoals het moest zijn

Alles zoals het moest zijn. En rappe bestelling. Super.

Prima bedrijf

Super snelle levering, Mooie zwembroek !

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Heel mooi en snel geleverd!!

Heel mooi en snel geleverd!!

Grote keuze en snelle levering!

Eindelijk een zaak waar gewone zwembroeken zonder giga-opdruk te koop waren. Meteen besteld en volgende dag ontvangen.

Bedrijf doet wat het belooft

Bedrijf doet wat het belooft, snelle service en betrouwbaar qua betalingen.

Goede kwaliteit en erg snelle levering

Goede kwaliteit en erg snelle levering

Zwembroek

Juiste maatvoering volgens de site en keurig verpakt.

Zwembroek snel geleverd

Zwembroek snel geleverd , goede service , goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.