Hele snelle levering conform afspraak.
Hoi Marc, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mooie zwembroeken,maat is goed en snelle bezorging
Hoi Anne, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat de zwembroeken mooi zijn en goed qua maat. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Bedankt voor goede service. Zwembroek is ook mooi.
Hoi Yaroslav, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat is voor ons heel belangrijk. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
vlotte levering en de bestelling was wat ik er van verwachtte
Hoi Gerd, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en scoren we dan vijf sterren! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Er werd beloofd, we leveren de volgende dag en ik kreeg mijn zwembroeken de volgende dag. Prima verpakt ook. En ze zitten ook nog eens lekker.
Hoi Kees, Bedankt voor de vijf sterren! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, fijn dat alles naar verwachting was. We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Toppie
Hoi Peter, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Hoi Art, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mijn zwembroek was snel geleverd. Bleek de maat te klein. Per e-mail doorgegeven. Ik kon dit terugsturen met een begeleidende briefje , dat ik een maatje groter wilde. Geen poespas verder. Als ik in de buurt was, mocht ik het ook gewoon brengen en de goede maat ook direct meenemen. Wat een super service. . Ik kan je dan ook dit bedrijf aanraden !
Hoi Lio, Bedankt voor de 4,5 sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Hoi Joop, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mijn bestelling was niet compleet aangeleverd. Maar daarna heeft de webshop het keurig opgelost en de ontbrekende artikelen nagestuurd.
Hoi Pascal, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat je niet de complete order hebt ontvangen. We zien dat we al contact met je hierover hebben gehad en dat het inmiddels is opgelost. Kom je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Originele beoordeling
Mijn bestelling is niet compleet aangeleverd. Ik heb het gereclameerd en hopelijk wordt dit nog recht gezet
De zwembroek zit prima!
Hoi Bertus, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Goed om te horen dat de zwembroek prima zit. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops én hopen dan 5 sterren te scoren. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snelle levering en goede kwaliteit
Hoi Martine, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten en het snelle leveren hiervan! Kom je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Danique - klantenservice zwembroeken.nl
Snelle levering goede kwaliteit mooie kleuren zoals het op de webshop staat zo zijn de kleuren ook !!!
Hoi Willy, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten en het snelle leveren hiervan! Kom je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Danique - klantenservice zwembroeken.nl
Goede communicatie, stipte levering
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Kom je nog eens langs in een van onze webshops? Groetjes, Danique - klantenservice zwembroeken.nl
Top ervaring
Hoi Hans, Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Danique - klantenservice zwembroeken.nl
Alles ging volgens afspraak
Hoi Hubert-Jan, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Tevreden van mijn aankoop. Snelle respons. De maattabel is wel niet 100% betrouwbaar.
Hoi Jos, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snel bezorgd goede zwembroek fijne kwaliteit
Hoi Anja, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Voortaan koop ik hier me zwembroeken super goede service en zeer snelle levering
Hoi Raymond, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snelle levering. Goed verzorgd. Artikelen van goede kwaliteit.
Hoi Bert, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Oke
Hoi Peter, Bedankt voor de vijf sterren. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Goede kwaliteit .Goede pasvorm en zeer snelle levering Zeer tevreden.
Hoi They, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Mijn bestelling is zeer snel geleverd en alles was netjes verpakt.
Hoi Martin, Bedankt voor de vijf sterren! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Snel geleverd en leuk ingepakt.
Hoi Mieke, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Leuk om te horen dat je blij ben met onze (gratis) inpakservice. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Maattabel bij deze zwembroek onjuist! Wel goed opgelost!
Hoi Gerard, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat we het (goed) met je hebben kunnen oplossen. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.