Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Top shop.

goede service, snelle levering

Zwembroeken.nl is een goed bedrijf, met goede service en snelle levering, vandaag besteld morgen in huis is bij hun ook echt zo.

Snel geleverd. Duidelijke informatie

Snelle levering, prima prijs!

Enkel positieve review

Enkel positieve review, de zwembroek was alleen op voorraad bij zwembroeken.nl, het bestelproces ging makkelijk en de zwembroek werd binnen 2 dagen geleverd

Ongelooflijk

Ongelooflijk. 2 maal besteld, 2 maal beleverd binnen de 24 uur, ook in weekend.

Aanrader!

Heel correct en stipt! Fijn om bij jullie iets aan te kopen. Bedankt x

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de artikelen.

Alles mooi op tijd,ik zal zeker nog een.

Alles mooi op tijd,ik zal zeker nog een keer via zwembroeken.nl een product bestellen.zeer tevreden

Prima service, netjes op tijd geleverd, juiste produkt en mooie cadeauverpakking, gezellige indruk.

Mooie webshop

Mooie webshop, mooie producten, snelle afhandeling! Daarnaast een product retour gestuurd, dat is niet helemaal goed gegaan bij PostNL. Klantenservice zeer betrokken bij het oplossen hiervan. Top!

de zwembroek is goed

de zwembroek is goed, maar ik had eigenlijk de zwarte besteld. in plaats blauw.

Levering op tijd zoals beloofd,prima.

Levering op tijd zoals beloofd,prima service .

Als ik � 4,95 betaal voor.

Als ik � 4,95 betaal voor thuisbezorging, verwacht ik niet dat ik het pakket moet ophalen bij een post.nl punt. En als je daar dan aankomt is het pakket er nog niet, maar komt het na het weekend. Erg vervelend als je er op gerekend hebt.

Zeer vlotte afhandeling.

Mijn bestelling werd zeer vlot en deskundig afgehandeld.

De bestelling was netjes en snel

De bestelling was netjes en snel verzonden. Helaas waren de zwembroeken te krap, waardoor ik alles moest terug sturen.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Bestelde zwembroek was niet leverbaar

Bestelde zwembroek was helaas niet leverbaar. Klantenservice heeft alles goed opgelost en meegedacht voor een nieuwe passende oplossing.

Snel geleverd en verder geen opmeekingen

Snel geleverd en verder geen opmeekingen

Super, zowel levering als producten

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt

Zwembroeken

Goeie zwembroeken Goeie kwaliteit

Zeer vlotte bestelling en levering.

Zeer vlotte bestelling en levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.