Jammer

Jammer. Erg jammer dat ik er in getrapt ben. Een leuke zwembroek besteld. Maar die paste niet. Snel een paar andere besteld want ik wilde met hemelvaartsdag zwemmen. Toen ik wilde gaan retourneren zag ik in de kleine lettertjes staan dat bij retourneren de verzendkosten worden berekend �n dat er retourkosten worden berekend. Ik voelde me direct bestolen, alsof ik er ingetrapt was. Het staan namelijk op de website helemaal niet goed aangegeven. Op de website die wel erg gebruiksvriendelijk is staan ergens verborgen deze voorwaarden. Is dit bewust zo gedaan? Vooral gezien de rest van de website w�l gebruiksvriendelijk is. Natuurlijk zullen ze melden nav deze review dat ze zich aan de wet houden of dat het gewoon op de website staat. En dat begrijp ik. Daarom �ben ik erin getrapt�. Gefeliciteerd, het is jullie gelukt om een niet terugkerende klant te cre�ren! ?? Nu zit ik dus ��k nog met een deel van m�n tweede bestelling. Ik ben er van overtuigd dat je met eerlijke, open, klantgerichte communicatie op de lange termijn veel verder komt. Maak van je klant een ambassadeur! Neem Coolblue, OnThatAss of Zalando als voorbeeld. Open communicatie is the key! Nu ga ik m�n tweede pakketje ook nog terugsturen en m�n verlies van totaal 16 euro aan orderkosten nemen. Ik ga daar niet dood aan, maar zou die 16 euro een wrange nasmaak waard zijn...? Ps. Een standaard reactie als �Helaas zijn dit onze voorwaarden� of iets dergelijks is niet nodig hoor.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging, 20:00 besteld, volgende dag al in huis. Echt top!!!

Correcte service met goede producten.

Correcte service met goede producten aan een redelijke prijs en inderdaad daags nadien geleverd ondanks bestelling rond 21.30 uur! Zeker aan te raden dus.

ik heb de zwembroek voor 22.00 uur.

ik heb de zwembroek voor 22.00 uur besteld en had hem zoals er op de site staat vermeld de andere dag in huis. Ook vond ik het een groot voordeel dat ik de keuze had om de zwembroek de andere dag 's avonds te ontvangen tegen een kleine extra bijbetaling.

Schitterend dinsdag besteld en woensdag.

Schitterend dinsdag besteld en woensdag geleverd. Top ook de artikelen. ??

Prima zwembroek

Prima zwembroek

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering!

Snelle levering! Alleen jammer dat ik had gekozen voor de optie om het in te pakken als cadeau, dit was bevestigd maar niet als kadootje werd geleverd. Kan gebeuren ??

Snel geleverd goede service

prima service

prima service, snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit!

Snelle levering goede kwaliteit!

Snelle levering en makkelijk te.

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Super service

Super service, ruiling was in 3 dagen geregeld

Gekozen voor optie

Gekozen voor optie; inpakken als cadeau. Helaas niet gebeurt. Verder snel geleverd!!

Ben heel tevreden met de aankoop.

Ben heel tevreden met de aankoop. Klantvriendelijk top !

Prima website en snel geleverd ????

Prima website en snel geleverd ????

Goeie kwaliteit en snel bezorgd!

Goeie kwaliteit en snel bezorgd! Mooie zwembroek besteld en deze werd snel geleverd. Top!

Trustpilot ligt dwars !

Ik beoordeel jullie met 5 sterren ! Daar wil ik verder geen uitleg bij geven... Trustpilot aanvaardt dit niet, dus sorry, maar volgende keer krijgen jullie van mij geen beoordeling meer.

Snelle levering perfect verpakt

Snelle levering perfect verpakt. Goede kwaliteit

TOP service

Zondag bestellen, maandag thuis geleverd in Belgi�.... TOP gewoon!

Heel snelle levering.....

Heel snelle levering.....

Overzichtelijk op de site en groot.

Overzichtelijk op de site en groot aanbod. Snelle levering. En goede kwaliteit. Top !!

Prima!!

Prima!! Goede service

Super snelle levering en fijne kwaliteit

Super snelle levering en fijne kwaliteit

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.