Makkelijk en snel!

Makkelijk en snel!

Mooie producten, super snelle levering

De artikels rond 21:30u besteld en de volgende dag werden ze geleverd. Ook in tijden van Covid-19 worden de zending die van deze firma worden verstuurd netjes op tijd geleverd. Dit is echt een voorbeeld voor andere online shops. Tevens zijn de producten die ze verkopen ook altijd in goede kwaltiteit en ook via chat of mail antwoorden ze snel en correct.

Zwembroek.

Zwembroek van goede kwaliteit,blijft mooi na veel wassen. Bestelling supersnel in huis. Prima webshop??????

Goed prijs en kwaliteit verbinding

Goed prijs en kwaliteit verbinding, snel verzonden

lekker snel en goede kwaliteit

lekker snel en goede kwaliteit

Top en netjes levering

Top en netjes levering. Aanrader.

Prima sokken

Prima sokken. En ik had gekozen voor het gratis inpakken en dat was erg leuk gedaan. Echt een kadootje!

Goede en betrouwbare webshop

Goede en betrouwbare webshop. Goede begeleiding in het bestelproces via updates.

Service en communicatie zijn top

Service en communicatie zijn top! Snelle en mooi verpakte levering.

Tevreden!

Tevreden! Op tijd geleverd!

Goeie service

Goeie service. Goeie omschrijving bij producten. Ga zo door, ??

Snel,betrouwbaar

Snel,betrouwbaar

Geleverd wat ik besteld had en snel

Geleverd wat ik besteld had en snel

Top product en snel geleverd.

Top product en snel geleverd.

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Bezorging op tijd en super dat het gratis ingepakt kon worden! Cadeautje viel goed in de smaak :)

Snel, correct, juiste prijs, goede kwaliteit, nu nog zien in het gebruik... maar twijfel er niet echt aan dat dit ook in orde zal zijn.

Een te kleine zwembroek besteld,dus maat M retour gestuurd en meteen maat L besteld. Binnen een paar dagen hadden we de zwembroek binnen. Snelle service !

Top kwaliteit en top service

Top kwaliteit en top service

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en product precies zoals afgebeeld, ben er heel blij mee!

Netjes verpakt

Netjes verpakt. Ik had een zwembroek voor mijn broertje besteld die van kleur veranderd hartstikke blij mee.

Zwembroek verkleurd niet

Zwembroek verkleurd niet! Stug materiaal

Top !

Prima geregeld

Super , en vlotte levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.