Betrouwbaar en klantvriendelijke zwembroeken

Uitgebreid assortiment, makkelijk te bestellen, retour en geld retour heel snel geregeld. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ja zeker aanrader om wat te bestellen. Duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Top ??

Erg snelle verzending

Erg snelle verzending, netjes verpakt, goede service. Volgende keer weer, bedankt

Langzame levering en b kwaliteit

Langzame levering. Geen a kwaliteit producten Vandaag direct contact met mij opgezocht en opgelost. Geweldige service

Makkelijke site om te bestellen

Makkelijke site om te bestellen, helder en duidelijk. Snelle levering en voldoende keuze in de levertijden.

Keurig verzorgd!

Keurig verzorgd.Bestelling geheel volgens omschrijving. Goede kwaliteit. Op tijd bezorgd.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Netjes verpakt en mooie producten

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Positief

Positief, vlot, vriendelijk en levering zoals beloofd

Prima bedrijf met vlotte levering

Prima bedrijf met vlotte levering

Top service!!

Top service!!

Ziet er heel goed uit

Ziet er heel goed uit

zwembroeken

Tja, wat moet ik zeggen, zwembroeken!

Snelle perfecte levering

Snelle perfecte levering. Mooie zwembroeken. Veel keus.

Fijne zwembroek

Fijne zwembroek

Snelle levering. Goeie kwaliteit. Gewoon zo als het hoort.

prima bezorging

Het product was goed verpakt en schadevrij aangekomen. Daarnaast was het product snel geleverd.

goede prijs en geweldige kwaliteit!

goede prijs en geweldige kwaliteit!! mijn zoon van 14 jaar is er super blij mee

Snel

Prima geregeld

Prima geregeld

Precies zoals afgebeeld

Precies zoals afgebeeld. Juiste maat, heel snelle levering, conform aangegeven voorkeur!

Als ging heel snel en ook van de.

Als ging heel snel en ook van de zwembroek die retour is gegaan . Bedankt

Stipte levering

Stipte levering. Goed product.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.