Zeer goede service

keurig verpakt en snel

keurig verpakt en snel

Super tevreden ;-))))

Wat een vlotte levering en fijne service, zelfs post its op de ingepakte artikelen.

Plain amd simple

Plain amd simple. Net wat ik ervan verwacht. Maar het kan nog beter door meer info te geven over de maten. Voor een klassieke consument zijn al verschillende manieren van maten geven veel te verwarrend.

Bestellen ging makkelijk en de.

Bestellen ging makkelijk en de producten die jullie leveren zijn goed

Goede kwaliteits zwembroek

Een mooie zwembroek van goede kwaliteit. Zit goed, ook tijdens het zwemmen.

Zag er netjes uit en snelle levering.

Zag er netjes uit en snelle levering. Top

de bestelling is goed en netjes geleverd

Snelle levering van een prima zwembroek. Gelukkig ook nog veel keus onder de zwem slips.

Exact zoals op de site

Exact zoals op de site

Snel verzonden

Snel verzonden, super ingepakt (in kadoverpakking, maar netjes sticker welk product wat was). Goede ervaring dus!

Optijd duidelijk

Optijd duidelijk

Fijne shopervaring

Fijne shopervaring, scherpe prijzen en zoals beloofd snel geleverd

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering. Product conform verwachting.

Prima winkel voor zwembroeken

Prima winkel voor allerlei soorten zwembroeken. Goede service want ze waarschuwden me vooraf dat een maat zwembroek niet leverbaar was en hebben zonder problemen de kosten teruggeboekt.

Makkelijke site

Makkelijke site, veel keuze en snelle bezorging. Gewoon dikke prima

Ik was vergeten een afwijkend.

Ik was vergeten een afwijkend bezorgadres in te vullen omdat het een verrassing was. Pakketje lag al klaar voor verzending maar ze hebben het uit de stapel gehaald en er een nieuwe verzendsticker met het goede adres op gedaan. Ik had het binnen 24 in huis. Top!

uitstekende service aan e.

uitstekende service aan e vooropgestelde termijnen

Mooie spullen

Mooie spullen, goeie prijzen en vlotte levering.

Retour storten van het geld daar kan je heel lang op wachten.

De bestelling was vlot geregeld, alleen toen het broekje niet paste begon de ellende, eerst een week wachten op een andere maat, moest wel zelf bellen waar deze bleef, en toen die ook niet paste weer retour gestuurd en zit nu na een week nog steeds op mijn geld te wachten.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Tevreden

Tevreden, zeer snelle levering , top zwembroek

Gewoon leveren. Geen bericht is goed bericht!

Beste Zwembroeken.nl, �en ster aftrek voor de bijgevoegde reclames en bonnen. En voor het vragen hier voor een review voor een simpele bestelling die bestaat uit * ik bestel * jullie leveren op tijd Geen bericht voor review en geen reclame zou voor mij een 5 sterren beleving zijn. Zodat ik niet met meer oud papier zit opgezadeld en ook niet met dit soort vragen achteraf. Maar kennelijk levert het jullie deze strategie meer op als het niet te doen.

vlugge service

vlugge service, alles vlot verlopen

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.