Nou hier kan ik kort over zijn

Nou hier kan ik kort over zijn: ik ben een regelmatige binnenbadzwemmer van 5XL dus ik vreet zwembroeken. Zwembroeken.nl heeft altijd de juiste en de mooiste, ook in 5XL waarvoor er bijna niks is, prima verpakt, op tijd geleverd, nooit ��n probleem mee gehad. 35 euro = gratis morgen bezorgd ook nogeens.

Weer een goede vertrouwde levering

Weer een goede vertrouwde levering

correcte en snelle levering goede producten.

Uiterst correcte en snelle levering van goed materiaal. Ook eerdere bestellingen naar volle tevredenheid.

Grote keus en snelle levering

Grote keus en snelle levering, daarnaast goed en snelle reacties op vragen per email.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit! Top bedrijf.

Snelle levering.

Snelle levering. Zwembroek zit goed.

Mooie sokken, wordt HAPPy van.

Mooie sokken waar je ECHT happy van wordt. Goeie kwaliteit en heerlijk draagcomfort. Snelle levering en prima op tijd bezorgd.

Helder..

Snel, goede communicatie dus top !

correcte afhandeling aan vooropgestelde.

correcte afhandeling aan vooropgestelde termijn

Alles prima

Alles prima. Geleverd zoals besteld. E�n item gemakkelijk retour en goede communicatie over hoe er geld teruggegeven zou worden.

Snelle levering. Duidelijke website. Goede prijs.

Retour afwerking en nieuwe zwembroek.

Retour afwerking en nieuwe zwembroek super snel geleverd!

Goede service.en zwembroek is prima.

Goede service.en zwembroek is prima.

Helemaal top!

Helemaal top!

Heb hetvteruggestuurd en nog geen.

Heb hetvteruggestuurd en nog geen reactie.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt! Prijs kwaliteitsvertoning is goed

Mijn gedacht

stipt,correct en volgens omschrijving

Snel geleverd en geen nep en gunstig.

Snel geleverd en geen nep en gunstig geprijsd

prima: levering en product.

bij het retour zenden krijg je een mail.

bij het retour zenden krijg je een mail dat ze ontvangen zijn . drie dagen later heb je het geld retour op je rekening.

Snelle levering. Waar voor je geld

Gemakkelijk en goed en snelle levering

De site is gemakkelijk om te doorzoeken en je bestelling is supersnel geleverd. Van Nederland naar Belgi� in 1 dag. Dat kan ik van andere zaken niet zeggen! Ook op vragen via de chat krijg je snel een antwoord. Kortom zeer betrouwbaar en daar ga ik zeker nog meer bestellen als het nodig is.

netjes geleverd wat was beloofd en op.

netjes geleverd wat was beloofd en op tijd :-)

Goed en snelle levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.