Goed assortiment

Goed assortiment, snelle verzending en prettige klantenservice

goed en zeer tevreden

Goed werkende site mbt overgang naar aanverwante producten. Snelle levering.

Super geregeld

Super geregeld, zoals het hoort...snelle levering..Erg blij mee

Snelle levering mooie zwembroek voor.

Snelle levering mooie zwembroek voor een prima prijs

Snelle goede service

Snelle goede service

super snelle service binnen 24 uur.

super snelle service binnen 24 uur de zwembroek per post NL in super nette manier verpakt keurig in plastic verzonden kan niet anders zeggen dat TOP firma

topsokken

prima sokken: naadloos, zacht en uitstekende pasvorm.

Prima site

Prima site! Snelle levering.

Perfect, en op tijd bezorgd

Speedo zwembroek

Snelle levering pakket kan door de brievenbus zodat je niet thuis hoeft te blijven

Een ontzettend snelle service

Een ontzettend snelle service , ene dag besteld andere dag in huis. Maat was helaas niet goed , zwembroek terug gestuurd en een nieuwe opgezonden gekregen met daarbij de kosten verekend. Echt super !

Zwembroek

Artikel op de afgesproken termijn ontvangen. Artikel was prima verpakt. Mooie zwembroek voor een mooie prijs.

Nooit mijn zwembroek ontvangen en.

Nooit mijn zwembroek ontvangen en nooit geld terug gekregen Afzetterij ik geloof nooit dat de onderste review echt zijn daar ging ik van uit Schandalig

Snelle levering en reactie op de.

Snelle levering en reactie op de teruggezonden Items.

mooi,maat was goed!!

mooi,maat was goed!!

zeer tevreden alles was goed verpakt en.

zeer tevreden alles was goed verpakt en snel geleverd.

Goede service, snelle levering en kwalitatief goede producten. Ik ben zeer tevreden!

Goede producten

Goede producten, razendsnelle levering

Goede pasvorm en dat gekocht op zicht.

Goede pasvorm en dat gekocht op zicht sneller geleverd dan verwacht je krijgt wat je ziet

Super open in de communicatie over.

Super open in de communicatie over de bestelde product keurig en correct manier van op de hoogte brengen van de voort gang van de op transport gaan van de intiems kan zeggen perfect manier van leveren . Klasse FIRMA met hoofdletter geschreven

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Zwembroek ook prima.

Super service!!!!!

Super service!!!!!

Het ging allemaal heel goed

Het ging allemaal heel goed, ik ben zeer tevreden( en mijn kleinzoon ook)

Vlotte levering van goede producten

Vlotte levering van goede producten. De singlets vallen iets groter dan mijn idee was bij het bestellen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.