Vlotte levering van goede producten

Vlotte levering van goede producten. De singlets vallen iets groter dan mijn idee was bij het bestellen.

Snelle levering en ziet er allemaal top.

Snelle levering en ziet er allemaal top uit!

Alles zoals verwacht

Alles zoals verwacht

Prima geregeld.

2 Zwembroeken gekocht. Alles perfect geregeld!

Zwembroeken.nl

Duidelijke website, makkelijk bestellen en super snelle levering.

Volgende dag on huis

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering.

Goede, snelle service

2 zwembroeken besteld en betaald. Bleek 1 echter toch niet leverbaar. Direct mail over ontvangen met mogelijkheid tot alternatief of geld retour. Andere zwembroek snel geleverd. Was toch wat te klein. Makkelijk en snel retour en grotere maat ontvangen. Van andere broek het geld snel terug ontvangen.

Happy customer

Order to delivery process was good. No issues. Product was as described.

Goede ervaring

Goede ervaring , snel geleverd en goede maat

Speedo

Merkartikel..hele snelle levering..goede prijs.. niet meer niet minder..zoals het hoort!!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Netjes verpakt. Geen gebruik hoeven maken van service, want product was prima naar de zin. Maar er zat een duidelijk retour formulier bij voor het geval het product niet de juiste maat zou zijn of niet in de smaak zou vallen.

Prima service. Bestelde zwembroeken prima kwaliteit. Bezorging oke.

Eenvoudig en snelle levering

Eenvoudig en snelle levering

Snelle service en goed verpakt

Snelle service en goed verpakt

Snelle levering, precies zoals vermeld tijdens het orderen

Netjes de volgende dag geleverd netjes.

Netjes de volgende dag geleverd netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden ivb levering en bestelling super goed

De eerste bestelling retour gestuurd ivm te klein, grotere maat besteld. Toen na enkele dagen gebeld omdat ik nog niets gehoord had. Er werd meteen actie ondernomen en dezelfde dag nog is de grotere maat verstuurd. Super service!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, zwemshort goede kwaliteit.

Snelle levering met het gewenste.

Snelle levering met het gewenste resultaat??

Perfecte snelle levering.

Perfecte snelle levering.

hulp bij vaststellen maat

hulp bij vaststellen maat , prima

Gewoon goed zoals het hoort

Gewoon goed zoals het hoort

Geweldig geregeld en snel in huis.

Geweldig geregeld en snel in huis toppie.

Kwam op deze site door te zoeken op.

Kwam op deze site door te zoeken op Google op een bepaald soort zwembroek. Heb hem twee minuten voor tien savonds besteld en de volgende dag is hij al geleverd. En hij is precies zoals hij op de site te zien is. Ben tevreden over hoe het gelopen is.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.